fredag 12. desember 2008

Mugabe står opp

President Robert Mugabe sier han mente det ironisk, da han hevdet at koleraepidemien i Zimbabwe er over, skriver Dagbladet (og VG, som til og med har skrevet noe mer enn NTB-meldingen).

- Presidenten brukte sarkasme i sin argumentasjon, der hans egentlige budskap var at kampen mot koleraen begynner å gi resultater. Men medier som BBC og France 24 vrir helt bevisst på disse uttalelsene, sier Mugabes talsmann George Charamba.

Klart det, gutter. Også så moro. Som vi lo. Og jeg er sikker på at latteren runget blant de kolerasmittede også. Hva er vel litt kolera når Mugabe spenner standup-muskelen?

Stakkars, stakkars Zimbabwe.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men du må ikke glemme at Mugabe er en helt! Det lærte jeg nemlig av lederen av Afrikan Youth in Norway. Alle overgrep mot afrikanere kan tydeligvis rettferdiggjøres så lenge de gjøres i antikolonialismens navn.

Anonym sa...

...og selvfølgelig er koleraen den tidligere kolonimaktens skyld, i likhet med alt annet som har rammet landet:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2822089.ece

Anonym sa...

Vi som sitter på lang nok avstand kunne jo nesten smile oppgitt over galskapen til møkkamenn som Turkmenbashi, men denne Mugabehistorien er bare trist, trist, trist.

Anonym sa...

For ikke å si at det var den tidligere kolonimakten som innsatte Mugabe! Leve frihetskjemperen Ian Smith! :)

Anonym sa...

Siste er at Robbern beskylder nabolandet Botswana for å ha organisert et kuppforsøk mot ham. Jeg vil herved fremkaste en aldri så liten spådom: I løpet av de neste månedene vil Mugabe "ta en Idi" og erklære Botswana krig. Dette eventyret blir ikke særlig vellykket, og "Afrikas nye Napoleon" blir endelig nødt til å gå i eksil.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/7783396.stm