tirsdag 19. mai 2009

Rop fra lagebladtåka

Den Tvilsomme er i lage-Humanist-modus og har hodet sitt langt inne i de logistiske kjedelighetene det medfører. Og der blir det mer eller mindre ut neste uke. Jeg kan med andre ord ikke love de dypsindigste betraktningene på disse sider med det første.

I mellomtiden kan dere gjøre dummere ting enn å lese denne kommentaren til Einar Øveregnets eugeniske pretensjoner hos Bjørn Are, nominere kandidater til Friskt ords pris for mai 09 eller fortsette å diskutere HEFs natur og vesen. Gjerne med utganspunkt i denne debatten hos Fri tanke.

Og forøvrig blir jeg stadig mer skeptisk til Verdidebatt.no. (Men Ida gir dem absolutt som fortjent.)
_____

2 kommentarer:

verdidebatt.no sa...

Hvorfor mer og mer skeptisk? Foreslår at du tester ut siden ved å poste noen innlegg selv. Vi nærmer oss 500 registrerte bloggere, og siden fungerer som et nettverk for disse. Vi har har brukt tid og ressurser på å bygge en god teknisk plattform. På verdidebatt.no er det folk med forskjellig bakgrunn og oppfatninger. Vi har som ubeskjedent mål å bli Norges viktigste nettsted for verdifull debatt. For å prate sammen har vel en egenverdi? Gjennom dialogen kan vi belyse ulike oppfatninger og verdisyn. En debattside der alle løper i flokk, blir mindre konstruktiv. Kom gjerne med forslag til hvordan siden kan forbedres. Vi lover å ta tilbakemeldingene seriøst.

Arnfinn Pettersen sa...

Kjære Verdidebatt.no: Dere har fått svar på tiltale i egen post.