mandag 16. mars 2009

Den meget viktige kulturavisen Dagbladet

En god ting med å være tilbake på land etter en bladinnspurt, er at jeg på ny får tid til å lese aviser. Og jeg er så glad for at Dagbladet holder meg oppdatert på samlivsproblemene til Sarah Palins datter. Hvordan har jeg klart å overleve i ukesvis uten å ha fått med meg siste nytt på den fronten?

Og i mens lurer dagblad-ledelsen på hvorfor ingen tar avisen på alvor lenger ...
_____

14 kommentarer:

Øystein sa...

Du skal bare være glad McCain ikke hadde vunnet valget. Om så hadde skjedd, ville du fått ukentlige (om ikke daglige) oppdateringer om Bristol Palin...

Anonym sa...

DB's redaksjon har, i samråd med avisens styre, kommet til at det ikke er noe i veien med avisen. Det er leserne det er noe i veien med. Redaksjon og styre vurderer derfor å utvide med en engelskspråklig utgivelse som skal konkurrere med andre seriøse nyhetsformidlere som f.eks. "The Sun".

Den engelskspråklige utgaven vil antagelig få navnet "Leaf of the Day", evt. "Cloverleaf" eller muligens "Cloverfield".

Oddbjørn sa...

Bra du er tilbake, og takk for at du gjorde meg oppmerksom på verdensnyheten Dagbladet presenterer. Har lenge gått i intens spenning og ventet på akkurat dette. Fint å se at Dagbladet fortsatt alltid er foran.

Arnfinn Pettersen sa...

Øystein: Sannelig.

IvarE: Det som særlig er galt med Da'blas lesere er at de ikke er villige til å betale for sladder de kan finne tusen andre steder på nettet. Rart det der.

Oddbjørn: Takk for det. Det blir nok ikke så lenge, skal du se. Jeg har en ny og viktigere deadline på gang: Termin 24. mars.

Bjørn Are sa...

Graulerer og lykke til! Enda en gutt?

Arnfinn Pettersen sa...

BAD: Nei, den andre typen, i henhold til bildene.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Arnfinn Pettersen sa...

Anonym: Denslags språkbruk er langt, langt utenfor hva jeg tillater på denne bloggen. Du er slettet.

Bjørn Are sa...

Gratulerer med den andre typen, jeg har god empiri på den.

Anonym sa...

Jeg kjenner jeg blir provosert av sånne tåpelige artikkler i db.

Jeg mener, finnes det virkelig mer enn 10 stykker som finner det intresangt å lese om?

Dagbladet er en avis i forfall.

Anonym sa...

Arnfinn Pettersen er en åpen kloakk på St. Olavs Plass. Et null. Et intet. En heslig homojævel med tversoversløyfe. Tvillingbroren til Foss. Hvordan er hverdagen din? :-) Mvh Elling

Arnfinn Pettersen sa...

Var det ment som en provoksjon? Gjesp. Du er ikke en gang slettet. Du er bare kjedelig.

Anonym sa...

Takk for sist.. :-) På internett kan jeg lese om dine store bedrifter. Du er en vakker mann, blant menn, kanskje... Et bloggerunikum... Ikke slettet.., ikke verst.., kan man vel si. Hadde en tante på S. Olavs Plass. Hun drev deleikatesseforretning der langt tilbake i forrige århundre. På nummer 4. Men det var lenge før noen tok bleien på deg. :-) Fortell meg, hvorfor er du så medieinteressert? Mvh Elling

Liv-Marit sa...

Jeg lurer også på hvor mye vi trenger å lese om Fritzl-saken. Som også var et av hovedoppslagene på Dagsrevyen. Det er en gal, gal verden.