fredag 18. januar 2008

Genuin skrekk

Alle andre har allerede lenket til den, men i fall noen av dere ikke har sett Tom Cruise foredra om scientolgiens gleder, sett av ti minutter til et stykke genuin skrekkhumor. (Eller les teksten her, men da går dere glipp av alle æh-ene og øh-ene og den meningsfulle veivingen med hender).

Selv har jeg alltid oppfattet Cruise som en svært troverdig filmgærning (Collateral, Interview With The Vampire), men skikkelig skummel når han skal fremstå som normal (Mission Impossible). Her går de to delene opp i en høyrere enhet. Og det er veldig, veldig skummelt. Særlig når han ler.

2 kommentarer:

Mallpunk sa...

Min bedre halvdel satt og så på denne videoen her om dagen mens jeg var i rommet. Den var så søvndyssende at jeg ikke fikk med meg et ord av det han sa, langt mindre om det var noen sammenheng i det. Kanskje han egentlig prøver å hypnotisere oss for å spre sitt hjernevaske(n)de budskap til menneskeheten?

Anonym sa...

Ein ting er sikkert, om eg ligg skada på gata og det er Tom Cruise som stopper for å hjelpe meg... så trur eg at eg skal prøve å halte vekk så snøgt som mogleg.