mandag 3. mai 2010

Moden moro

Årets første Humanist er snart på vei ut til abonnentenes postkasser, jeg knoter med publiseringssystemet for bladets nye nettsider (som jeg er ganske sikker på blir lansert 20. mai) og jeg er allerede i gang med å deske neste nummer. Mens denne bloggen, som dens horder av trofaste lesere har fått med seg (ja, jeg snakker til dere tre), blir en smule stemoderlig behandlet. Og all erfaring har lært meg at den eneste måten å komme i gang med blogging på når man er havnnet litt bakpå, er å blogge om ett eller annet. Hva som helst.

For eksempel at Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU) mistenker SOS Rasisme formedlemsjuks, har avlsått en søknad på 4,5 millioner og krever tilbakebetalt 9,7 millioner kroner i tidligere utbetalt støtte til SOS Rasisme. Ikke for å hovere, selvsagt, og slett ikke for å godte meg. For all del, man er da et moooodent menneske. (Hei, dere tre, ikke le.)

Nei da, kun for å dele noen av dagens beste morsomheter med dere. Som dagens festligste Facebook-kommentar, fra Olve Hagen Wold: "Det slo meg plutselig at slagordet til SOS Rasisme er 'Ikke mobb KAMERATEN min'". Eller som dagens forslag til nye slagord for organisasjonen: "Ikke mobb kassereren min" og "Tjen kammerata. Tyn Folket".

Det er sannelig godt man ikke er skadefro.
_____

10 kommentarer:

svein sa...

Du skadefro? Tanken ville aldri falt meg inn!
Ellers godt å se at det er liv i deg.

På vegne av flere (dvs to til).

svein sa...

Apropos to eller tre:
Hvordan har Viggo Strømme det?

Kjellermennesket sa...

Det har jo fire....

Olve Hagen Wold sa...

For opplysningens skyld var det ikke ment som en vits; jeg hadde virkelig ikke lagt merke til det før.

Didrik Søderlind sa...

Av hensyn til nye lesere, som muligens ikke har fått med seg hva som er så galt med SOS Rasisme, kan man kanskje opplyse om hvorfor Den Tvilsomme godter seg over at en antirasistisk organisasjon får tyn. Her er en snutt fra Klassekampen som forklarer saken:
http://kjellermennesket.blogspot.com/2009/06/hvorfor-ikke-bruke-det-egentlige-navnet.html
Og dersom eventuelle lesere skulle mene at det da ikke kan være SÅ galt fatt med en av Norges største medlemsorganisasjoner, så kan det nevnes at SOS Rasisme mener at Klassekampen, nynazister og norske myndigheter har dannet en skummel sammensvergelse for å ødelegge for dem.
http://www.sos-rasisme.no/sentralt/view/13564

Anonym sa...

http://sos-rasisme.no/sentralt/view/13717

Verre enn som så. Revisjonistene i Klassekampen har bedrevet kampanjejournalistikk mot SOS Rasisme - i tillegg til at de er den avisen som oftest lar rasister og nazister komme til orde. Dette begynner å bli skikkelig gøy!

Didrik Søderlind sa...

Det er helt utrolig. Desperasjonen skinner gjennom.

Anonym sa...

Det som også skinner gjennom er generelt hat til revisjonistene/sosialfascistene i Rødt og Klassekampen.

Anonym sa...

Det nytter vel ikke å be "onkel Hugo" om penger heller. Han er så vidt jeg vet trotskist, og dermed verre enn alt. Akkja.

Bjørn Are sa...

Jeg tror ikke vi trenger Viggo.