fredag 29. oktober 2010

Nygammelt på Humanist.no: Konspiranoia på norsk

Foto: John Færseth

En oppdatert og omarbeidet versjon av John Færseths artikkel Mellom Chemtrails og bakkemannskap er (endelig, John) på plass på Humanists nettsider. Den er i all vesentlighet identisk med versjonen som står på trykk i nr. 3/2010.

Kjør debatt, nå igjen.

14 kommentarer:

svein sa...

Mjaaaa ... skeptisk!

Anonym sa...

Artig gjennomgang. Artiklen kan forøvrig i sin helhet utledes fra Blairs lov:

"the ongoing process by which the world's multiple idiocies are becoming one giant, useless force"

Ref:
http://blogs.news.com.au/dailytelegraph/timblair/

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Blair's+law

Anonym sa...

hmm,
Nå har begivenhetene i Gøteborg og andre steder tatt bort trøkket fra Malmø, men jeg har en følelse av at media's håndtering av "lasermannen"(sic) var på vei til å ligne på en konspiranoia ( men da kolportert av liberal intelligensia og media).

Jeg skulle mene saken fortjener en nøktern og kritisk gjennomgang.

Cassanders
In Cod we trust

Anne sa...

Og det faktum at deler av artikkelen er nesten uleselig og full av rare tegn er heeeelt tilfeldig?

Arnfinn Pettersen sa...

Anne: Nei, det skyldes hikke i systemet. Det skal få medisin i morgen.

Anne sa...

Så dumt! Jeg så for meg trojanske Illuminati-virusormer som ålte seg rundt inni der. Lest for mye om konspirasjoner i det siste? Halloween? Ikke godt å si.
Venter til i morgen med å lese den, tror jeg. Den artikkelen i kombinasjon med Trine Grungs blogg ble litt for sterkt.

KEE sa...

"den store konspirasjonsteorikonspirasjonen" grovt oppsummert: Nyhetsspeilet er laget ene og alene med den hensikt å holde oss underholdt og opptatt mens NNWO og deres assosierte De Utgamle (dere veit, de som "sover" på bånn av det sørlige stillehav) tar over universet. Ikke mindre! Hold dere våkne, dere må for all del ikke sovne og drømme!

Passende nok ordbekreftelse lutha

RandLover sa...

For no forbanka tull. har lest det gamle og den nye, og han her har tydeligvis ikke gjort som noen av leserene har bedt ham om å gjøre: Sjekk filmen Addendum, Les opp om Filosofien til The Venus Project og dens Grunnlegger Jaque Fresco, og Roxanne Meadows.
Det er kun ENE og ALENE _DET_ en ZG aktivist står for.

Igjen: SJEKK UT THE VENUS PROJECT.

Zeitgieist er aktivist armen til The Venus Project.
Alt annet er irellevant.

Chemtrails? hvor forbinder du dette med ZG?

du har tydeligvis ikke tatt til deg hva folk har sagt.

Det kommer forsåvidt ut en ny film fra Zeitgeist i Januar/februar.
Blir mosrsomt å se om du kan få den riktig da.

Og, Nei, jeg er ingen aktivist, men synes det er flott det ZG står for og hva uselvisk motivasjon som får norske ungdommer til å engasjere seg, at de SER at det er noe galt i verden når millioner går sultne, selv om de selv har mer enn nok.

Sørlendingen sa...

nå er Zeitgeist 3 Moving forward sluppet. Anbefaler å se den.

http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w

Anonym sa...

Hva med Sofistene vs Platon, Sokrates og Aristoteles. Når Hellas nå kanskje kan bli det tannhjulet som hopper først ut av vår tids klokke. Hva med å lage film om dette- det var jo der man definerte den nye allmektige kraften for ca. 13-14 hundre år siden. som bygget opp vår tids mythos, som jo har ført oss fram til der vi er nå. Teknologi forakt og søken etter verdier fremfor sannheter. Det er nødvendigvis ikke noe dårlig med det. Men ZG, Chemtrails og Øgle mennesker er bedrageri og pasifisering av det som ofte kan være ungdommer som stiller viktige spørsmål.

Unknown sa...

Hilsen fra ILLUMINATIs store orden til den forente stat og over hele verden, er dette en åpen mulighet til å bli med i Illuminatis brorskap, hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også hvor du kan se lyset av rikdom og lykke uten noe blodoffer. Og vi betaler også summen av 650.000 USD for å ønske alle nye medlemmer velkommen når de blir med i broderskapet, og også et hjem av deres valg og plassering med investeringer, sammen med denne muligheten i livet for at de skal være berømte.

FORDELER GJELD TIL NYE MEDLEMMER SOM KOMMER MED ILLUMINATI.
1. En kontant belønning på USD 650.000 USD.
2. En ny, slank drøm CAR verdsatt til USD $ 150 000 USD
3. Et drømmehus kjøpt i landet ditt valg.
En måned med avtale med de 5 beste i verden.
Ledere og de 5 viktigste kjendiser i verden. Hvis du er interessert, vennligst kontakt den forrige e-postadressen = greatilluminate99@gmail.comMERK; dette Illuminati brorskapet som du kan bli med fra hvor som helst i verden India, Tyrkia, Afrika, USA, Malaysia,
Dubai, Kuwait, Storbritannia, Østerrike, Tyskland, Europa. Asia, Australia, etc.,


Hilsen TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

Unknown sa...

Hilsener fra den store ILLUMINATI-BESTILLINGEN til USA og over hele verden, dette er en åpen mulighet til å bli med i brorskapet til ILLUMINATI-ORDEN hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også der du kan se lyset av rikdom og lykke uten ethvert blodoffer. Og i løpet av årene vi har verdensledere, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS og alle livsverk, er du velkommen over hele verden i henhold til din Race, Religion og Etnicitet. VELKOMMER deg til HALL of FAME og WEALTH.
Skriv oss på vår private post: greatilluminate99@gmail.com

Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA.

Unknown sa...

Hilsen fra FLOTT BESTILLING AV ILLUMINATI til forente stater og over hele verden, dette er en åpen mulighet til å bli med i brorskapet til Illuminati hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også der du kan se lyset av rikdom og lykke uten blodoffer. Og vi betaler også summen av 650 000 dollar for å ønske alle nye medlemmer velkommen når de blir med i brorskapet og også et hus etter eget valg og beliggenhet med investeringer, sammen med denne muligheten i livet for dem å være berømte.

Fordeler gitt til nye medlemmer som blir medlem av ILLUMINATI.
1. En kontant belønning på USD 650 000 USD.
2. En ny slank drømmebil til en verdi av USD 150 000 dollar
3. Et drømmehus kjøpt i det landet du ønsker.
En måned med avtaler med de 5 beste i verden.
Lederne og de 5 viktigste kjendisene i verden. Hvis du er interessert, kan du kontakte den forrige e-postadressen: greatilluminate99@gmail.comMERK; dette Illuminati-brorskapet som du kan bli med fra hvor som helst i verden India, Tyrkia, Afrika, USA, Malaysia,
Dubai, Kuwait, Storbritannia, Østerrike, Tyskland, Europa. Asia, Australia osv.,


Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

Unknown sa...

Hilsen fra FLOTT BESTILLING AV ILLUMINATI til forente stater og over hele verden, dette er en åpen mulighet til å bli med i brorskapet til Illuminati hvor du kan gjenopprette dine tapte drømmer, og også der du kan se lyset av rikdom og lykke uten blodoffer. Og vi betaler også summen av 650 000 dollar for å ønske alle nye medlemmer velkommen når de blir med i brorskapet, og også et hus etter eget valg og beliggenhet med investeringer, sammen med denne muligheten i livet for dem å være berømte.

Fordeler gitt til nye medlemmer som blir medlem av ILLUMINATI.
1. En kontant belønning på USD 650 000 USD.
2. En ny slank drømmebil til en verdi av USD 150 000 dollar
3. Et drømmehus kjøpt i det landet du ønsker.
En måned med avtaler med de 5 beste i verden.
Lederne og de 5 viktigste kjendisene i verden. Hvis du er interessert, kan du kontakte den forrige e-postadressen: greatilluminate99@gmail.comMERK; dette Illuminati-brorskapet som du kan bli med fra hvor som helst i verden India, Tyrkia, Afrika, USA, Malaysia,
Dubai, Kuwait, Storbritannia, Østerrike, Tyskland, Europa. Asia, Australia osv.,


Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA