torsdag 6. desember 2007

Stem nå!

Hvem bør få New Humanists Bad Faith Award? Vær med og stem. I skrivende stund leder Paven, foran biskopen av Carlisle, som "shot to fame when he suggested this summer's floods were God's punishment for Britain's liberal attitude to homosexuality."

Min kandidat, Chuck Norris, er bare noen stemmer bak. Gjør en innsats! Stem på en verdig kandidat.

(Apropos pågående debatter på disse sider, er Richard Dawkins nominert, for turning "the 19th century's doubting of religious dogma into another kind of dogma".)

3 kommentarer:

Anonym sa...

En like modig avstemning som alltid. Det kreves jo et ufattelig mot for å sjikanere paven, kirken og kristne sekter i våre dager. (Er forøvrig enig i at det er nok idioti å ta av her også).
Det er selvsagt helt tilfeldig at ingen muslimer er kandidater her. Like tilfeldig som at Kristoffer Schau har valgt de syv dødssyndene i sitt "slå inn åpne dører" Barne TV. Modig, modig!

Utover det er min kandidat alltid Paven. Hadde avstemningen vært mindre ynkrygget og politisk korrekt hadde jeg gått for Mahmoud "there are no homosexuals in Iran" Ahmadinejad, Islamsk Råd i Norge, eller hva med Ummaen i Sudan?

Anonym sa...

Apropos det anonym nr 1 skriver, så husker jeg at jeg på åttitallet hadde litt moro av en historie om det britiske TV-showet Spitting Image. Noen kristne grupper hadde visst klaget på en Jesus-dukke, uten reaksjon. Men da tilhengere av en viss annen religion oppdaget at deres nest største profet var vanæret, og sa det, da forsvant den lynraskt. Dette var omtrent samtidig med Rushdie-saken. Men jeg vet ikke om historien er sann.

Unknown sa...

Enig i at de mangler noen muslimer der. Jeg synes de kunne ha lagt in al-Qaradawi.

Personlig stemte jeg på D'Souza. Chuck Norris forstår ikke bedre, mens D'Souza leker intellektuell med et artilleri av feilslutninger. Kvalm fyr.