tirsdag 16. mars 2010

Prinsessen på erten

Se der ja. Deeeeeeeer var man tilbake på jobb. Etter fire og en halv måneds pappaperm. Det er litt underlig å omgåes mennesker som kan svare med noe annet enn babbel (skjønt Bibliotekmann sier "ooook" hver gang han går forbi).

Heldigvis byr norsk offentlighet på babbel nok som det er, så noen stoooor overgang blir det vel ikke.

Og vinneren av Beste Babbel-prisen for mars 2010 er ... prinsesse Märtha Louise.

Alt som vanlig med andre ord.

Denne gang får prinsessen prisen for å, sammen med sin side kick i engleskoleringsbransjen, den alltid like engleaktige Elisabet Samnøy, klage Bergensavisens reportasje fra hennes kurs «Møt din skytsengel» inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Her arrangerer man et kurs også er'e en sånn derre slem journalist som melder seg på. Også sier hun ikke at hun er journalist en gang. Lite mye dårlig gjort altså. Bare så sjempekjipt. Tenk å gjøre noe sånn mot en prinsesse.
_____

7 kommentarer:

Asbjørn Dyrendal sa...

Velkommen tilbake!

Og om du lurer på blogginnlegg til i morgen, så har du en nesten uslåelig kandidat til "ekleste opptreden av helbredelsespredikant" her:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=587405

Arnfinn Pettersen sa...

Den er alt registrert. Litt usikker på om jeg klarer å vente til i morgen. Lenge siden jeg har hatt så lyst til å daske noen. Hardt.

Tom Arne Møllerbråten sa...

Velkommen tilbake ja. Gleder meg til å følge dine tvil framover.

Kjellermennesket sa...

Pappapermer er ikke hva det var! Ut i fra fjesbokaktiviteten din de siste månedene sover unga dine 23 timer i døgner. Nu gleder vi oss over at også alle de som ikke er fjesbokvenn med deg, får oppleve dine diskrete utbrudd også i den "tvilsomme" sfæren. Nå som hoppsesongen går mot slutten venter jeg også spent på sommeridrettene!

Arnfinn Pettersen sa...

Tom: Takk. Skal få det opp på blogglisten i morgen.

Kjellermennesket: Man kan twitre og sludre på FB selv om noen prøver å spise tærne ens. Blogging blir gjerne litt for vanskelig.

Asbjørn Dyrendal sa...

Du kan selvsagt også glede deg over http://www.vl.no/kristenliv/article5019545.ece

hvor "Soknerådsleiar Roar Stokken meiner «ei brei folkekyrkje bør vere open for dette»."

Det var så vidt jeg kan se etter at han hadde sagt noe om helbredelse av kreft og AIDS, men før vi fikk historien om å vekke døde.

Hm. Slåss tydeligvis med meg selv for ikke å blogge dette selv.

Konrad sa...

Ayay, Bertha Lovise gjør seg til latter. Kanskje på tide å si fra seg prinsessetittelen?