onsdag 11. februar 2009

Storberget vingler videre

Storberget roter til hijab-saken (eller hijab-vingler, som Dagbladet kaller det). Storberget gir blaffen i all argumenter og lar "No Kill" Killengren få tre år til. Storberget rotet noe aldeles utrolig i blasfemi-saken.

Burde ikke Storberget snart se seg om etter en ny jobb?

14 kommentarer:

ViggoStrømme sa...

Jo. Gi dvergen noe annet å gjøre, som står i stil med hans totale mangel på vidd, kompetanse og estetisk fremtoning.
Kanskje han kunne bli fengselsbetjent på Ullersmo? Der kunne han jo betrakte de stakkars små som han har beskyttet mot de fæle og grusomme volsdofrene.

ViggoStrømme sa...

Uffda! Her fornærmet jeg visst fengselbetjentene på Ullersmo. Det var ikke meningen! Unnskyld!

Øystein sa...

Det virker av og til som om regjeringen er prinsipielt prinsippløse. Så da er det ingen grunn til å forvente konsekvenser for Lilleberget.

Nuvel. Om noen hundre år er vi døde...

Anonym sa...

En storsnillist vis a vis innvandrere, ifølge egen stortingsgruppe.

Ja, det er fra ens egne man skal ha det.

Men som andre her sier, så er han konsistent i sin vankelmodighet.

Anonym sa...

Denne Hijab-greia er jo helt grusom.

Dette religionskulturelle kvinneundertrykkende klesplagget er så dønn i strid med vår vestlige kles- og politisk korrekthetskodeks at det får vår vår kulturimperialistiske åndselite (og Jan Arild Ellingsen og ikke minst Hege Storhaug) til å gulpe grønt.

Tenk om (amerikanske) politimenn og kvinner av indians opphav skulle få pryde seg med fjær og det som verre er, aboriginske ditto skulle gå halvnakne mens inuitt-politikvinner i Køben svinser rundt med rumpelange fletter? Hva ville skje da?

Man må da forstå at vi ikke liker at det muslimeres så inn inn i granskauen antivestlig hele tida?

Enten må de bli som oss og adoptere vår akseptable vestlige kultur og klesdrakt, eller så får de ta den helt ut og aboriginere og indianere oss skikkelig, ikke sant?

Nå er det jaggu meg nok tull, - identitet, røtter, tilhørighet samt etniske- og kjønnsrelaterte verdier og særegenheter bør forbeholdes oss som har de riktige-.

Hvorfor ble ikke Snåsamannen konsultert på et langt tidligere tidspunkt?

ViggoStrømme sa...

Gamle Gauder er på "the noble savage" galeien, skjønner Viggo.
Gamle Gauder er så ivirig som de fleste omvendte rasister er at han hiver alt og alle som ikke er som han (hvit og skyldig m. fri vilje, evt. svart o g uskyldig uten fri vilje) opp i den samme etno-urfolk-islamisme.offer- bøtta. Samma hvem og hva, bare det er undertrykt kultur. The REAL thing. Og vi vet jo alle sammen at de som ikke er rosableike minst av alt behøver universelle meneskerettigheter. De de trenger er "decolinization of the mind" - å fri seg fra lenkene som skrudde sammen disse jævla rettighetene in the first place.

De ser jo nesten helt like ut, ikke rosableike som oss.

De undertrykte vet jo ikke hva de gjøt stakkars, det er i et slikt lys vi må betrakte kjønnslemlestelse eller at de sager hodet av lidderlige tenåringesjenter i Iran.

Nei, islamister og samer, selvmordsbombere og inuitter går jo ut på ett. Som Marx sa: Ideologi er bare overflate.

Jaggu meg på tide å kreve at norske kvinner kan gå i bikini gjennom Islamabads gater uten å møte stigmatiserende blikk. Det får være måte på kulturimperalisme.

Anonym sa...

Uff da, - der gikk nok jeg i den vanlige "bin there - done that" og skal derfor vite bedre-fella, eller var det omvendt?

Mørkhudet og undertrykt-fella var det vel heller denne gangen, kanskje.

Men mht hijaben og dens funksjon som undertrykkelseshjelpemiddel, så mener jeg fortsatt at det kan hjelpe på å hverdagsliggjøre middelst, så blir målet muligens litt uklarere og mindre hjulpet?

Men, - heldige er vi som er så langt framme i den kulturelle opplysnings-, likestillings,liberaliserings- og frigjøringsprossessen! Ikke sant?

Anonym sa...

(garbage-bin!):)

ViggoStrømme sa...

Game gauder sa: "Men mht hijaben og dens funksjon som undertrykkelseshjelpemiddel, så mener jeg fortsatt at det kan hjelpe på å hverdagsliggjøre middelst, så blir målet muligens litt uklarere og mindre hjulpet?"

-Jepp- Det beste middelet mot undertrykkende praksiser er som kjent å få mere av det. Jo flere homofobe jo mindre homofobi blir det! Den beste medisin mot hodepine: Madame Guilottine!

Anonym sa...

Viggo Strømme sa: "Jo flere homofobe jo mindre homofobi blir det!"

Dersom de homofobes middel er å være homofobe - kan jeg til en viss grad være enig med deg.
Da de homsete selv tok homsebegrepet i bruk, viste det seg at dette middelst i stor grad mistet sin virkning som de homofobes middel.

Guilliotinens udiskutable effekt mot hodepine er uomtvistelig.

ViggoStrømme sa...

Hijaben er ikke et begrep. Du blander snørr og bart til et ulidelig griseri.


Jeg er med på å bruke hijab som et begrep for å latterliggjøre når som helst, for å bli kvitt et av den politiske islamismens mest potente utrykk. Nå ble jo den foreslåtte loven om å forby islamkritikk noe av, så det skulle være fritt frem.

Hvis man tør. De krenkede blir vi jo ikke kvitt, og de er lidenskaplig voldelige.

ViggoStrømme sa...

IKKE noe av, skulle det selvsagt være....

Anonym sa...

Oj, jeg var nok ikke klar over at man måtte holde seg til umiddelbart sammenlignbare størrelser når man holdt undertrykkelsesmidler i forskjellige sammenhenger opp mot hverandre.

I stedet for "snørr og barter" er det vel da mer konsekvente dersom vi eksempelvis sier "snørr og prump"? Eller kanskje slett ikke?

ViggoStrømme sa...

Snørr og promp, gjerne det!

Du må kunne skille mellom praksiser og språk? Du bekjmeper ikke illiberalitet ved å innføre illiberale praksiser. Jeg er derimot enig i at det illiberale kan bekjempes ved internalisering av sterotypier, f.eks gjennom ironi.