tirsdag 11. mars 2008

Les og lytt

Even Grans omtale av Bjørn Are Davidsens bok Svar skyldig?, som jeg omtalte for to poster siden, er nå lagt ut på Fri tankes sider. Even og Bjørn Are fortsetter forøvrig diskusjonen på Dekodet.

Og hvis du er i Oslo i morgen kveld, kan du gjøre dummere ting enn å se innom Humanismens hus og høre Didrik Søderlind snakke om sortmetallens historie. I en tid hvor sortmetallerne i hovedsak blir fremstilt som kulturell eksportsuksess, kan det være greit å bli minnet om at de har en historie preget av at de alltid har vært flinke til å spille på tabloidpressens blodigere strenger.

Men for all del, det er fint at de har sluttet å drepe folk ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du skulle ikke vite om det var Even gran som var å høre på Verdibørsen i helgen? Jeg har skrevet en bloggpost om fritanke-kommentaren hans, men tenkte det var greit å sjekke fakta også… :)

Arnfinn Pettersen sa...

Det var nettopp det det var. Even altså. (Se forøvrig to poster lenger ned.)

Anonym sa...

Frustrerende at alt går så fort i cyberspace. Min kommentar på hans kommentar er jo allerede i ferd med å gå ut på dato… :S (men samtidig utrolig spennende - for ti år siden ville de trolig måttet diskutere i form av leserbrev frem og tilbake over flere uker)