fredag 4. juli 2008

Utvilsomt ferie

Det er sommer og Den Tvilsomme tar helt utvilsomt ferie. Det betyr at dette er siste post på en måneds tid. Jeg er tilbake på jobb 4. august, men drar da rett på Humanistisk ungdoms sommerleir.

Hvis dere skulle savne meg, vil jeg ikke se bort fra at det vil bli et visst aktivitetsnivå på mine to fritidsblogger: Norsk selskap til drontens fremme og Babbel & Bar.

Skulle noe av særlig livssynsinteresse inntreffe, der eller andre steder, vil jeg legge inn lenker til det som oppdateringer til denne posten.

God sommer! Les en god bok (eller helst flere) og husk at det er dumt å svelge maneter.

OPPDATERT:
10/7: Gjervans Gazing upon the Realm er i ferd med å bli en av mine norske favorittblogger. I en fersk post tar han for seg AntiJihad Norge, som har skrevet brev til KrF med en rekke spørsmål. Og han besvarer spørsmålene deres (som stort sett er varianter over det samme spørsmålet) ett for ett. Det er kostelig lesning i sommervarmen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God ferie!

Skal følge det kloke manetrådet ved å finne god skygge og en enda bedre bunke bøker.

Men det blir kanskje ikke bloggferie på noen dager ennå.

Hilsen en anonym Bjørn Are

Anonym sa...

Jeg har et problem med Gjervans analyse av AntiJihad Norges brev. Nemlig at jeg ikke vet om brevet i seg selv eller Gjervans analyse er morsomst. Men siden Gjervans morsomhet er frivillig, vinner han konkurransen. Knallbra! Og god ferie!

Gjervan sa...

Takker så meget, Arnfinn og didrik. Det var virkelig ikke nødvendig *rødme* ;p