mandag 13. september 2010

Marsjen for SannhetenDet var demo i helgen. En horde av brave unge menn stod opp for Sannheten. Og som kjent er oss makthaveras fremste reaksjon i møte med sånt hersketeknikker. Ihjeltielse og latterliggjøring og sånn.

Denne gangen valgte vi, etter lang diskusjon på et ekstraordinært styremøte i ZOG Oslo, latterliggjøring. Og ingen skal si at de ikke gjør det lett for oss.

4 kommentarer:

Bjørn Stærk sa...

Det triste er at _hvis_ den store konspirasjonen virkelig finnes, så må jo de hemmelige tjenestene og maktmennene bak makten osv ha infiltrert dette miljøet forlengst. Altså var sikkert halvparten av folkene på den videoen tilstede kun for å spionere på resten.

Anonymus Incognito sa...

HJELP!

Jeg har en bekjent som tror på dette, og osm i diskusjoner drukner alle innsigelser med tall og "fakta" det er umulig for oss som ikke er superinteressert å ha oversikt nok til å tilbakevise (eller vite om i det hele tatt har noe som helst for seg).

Argumenter mottas med takk!

Arnfinn Pettersen sa...

Anonymus Inc:

Information overload er en klassisk konspirasjonsteoretiker-strategi. Den bygger på den vrangforestilling at det er din oppgave å motbevise deres påstander. Det er det ikke. Det er deres jobb å underbygge at de har noe for seg. Men vil du ta den utakknemlige jobben å argumentere mot dem, er Google din venn. Det finnes nok av folk der ute som har tatt seg bryet med å gå dem etter i sømmene.

Virrvarr sa...

Jeg ble veldig lykkelig da jeg så at dette var en illuminatiproduksjon :D