mandag 12. oktober 2009

Holocaust-fornekteren Alf Larsen

Vi i Humanist er som kjent (i det minste blant antropsofer, som husker som elefanter, men ikke har like søte snabler) fiender av antroposofien. Hvilket man blir ved å trykke en kritisk artikkel om Steiner-bevegelsen og/eller antroposofien sånn ca én gang hvert tiende år. Som de stort sett reagerer på ved å oppføre seg akkurat som den sekten de kritiseres for å være.

Et case in point er de mange reaksjonene på Tore Rems Bjørneboe-biografi, som, hvis man skal dømme ut fra debattsidene i Morgenbladet, ikke er tilstrekkelig nesegrus i sin beundring for Bjørneboe og St. Rudolf, ullpratets helgen.

Langt mer interessant er Jan-Erik Ebbestad Hansens artikkel Norsk litteraturs største antisemitt i siste nummer av samme avis, hvor han til overmåte demonstrerer at Larsen ikke bare var den antisemitten vi lenge har visst at han var. Han var også uttalt Holocaust-fornekter. Av en eller annen grunn tror jeg den antroposofiske taushet kommer til å være formidabel om akkurat det temaet fremover ...
_____

3 kommentarer:

Konrad sa...

Pinlig affære for advokat Schiøtz....

Arnfinn Pettersen sa...

Konrad: Ja, ikke minst tatt i betraktning denne "bevisførselen" i saken Schiøtz vs. Humanist:

http://uncletaz.com/cato/antronazno.html

Anti-HEF sa...

Humanetikeren og tidligere HEF-fylkesleder og grunnlegger av HEF i Bergen Arne Tumyr har f.eks. uttalt:

"Islam er ingen religion, men en pervers dødskultus - hvis ideologiske målsetting er verdensherredømmet og sharialovgivning"

Humanetikeren og HEF-fylkeslederen uttrykte sin støtte til Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm, og vil forby moskeer.

Humanetikeren er bl.a. leder for Norges mest aktive rasistorganisasjon, "Stopp islamiseringen av Norge", med navn etter et leserinnlegg han skrev i egenskap av HEF-fylkesleder.

Av en eller annen grunn tror jeg den human-etiske taushet kommer til å være formidabel om akkurat det temaet fremover ...

Se, vi kan finne dritt om dere også. Vi kan begrave dere og den ufyselige selvrettferdige sekten deres i dritt om det skal være. Og det skal det tydeligvis.