torsdag 26. august 2010

Nettmøte med Hr. Pedersen

Vårt land gir i dag sine heldige lesere en mulighet til å stille spørsmål til Jens Brun-Pedersen. Han svarer fra 13.30, men dere kan sende inn spørsmål allerede nå.

Kom igjen. Spør hvorfor han vil rive i stykker den kristne kulturarven og kaste Norge inn i det ytterste åndelige mørke. Dere vet dere har lyst ...

Forøvrig er reaksjonene fra Krfs Hans Olav Syversen på Jens' uttalelser denne uken noe av det underligste jeg har lest.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så Syversen og Pedersen på Dagsnytt atten; Syvertsen var så usaklig at den kultiverte herr Pedersen fra Drammen falt litt av etter hvert. Hvordan svarer man en som er så grovt usaklig, uten å virke ond?

Bibliotekaren sa...

Godt tips raagaaum, her er lenke til debatten hvis flere skulle være interessert:

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/226305/

For å tilføye til det raagaaum skriver over her så var Syversen gjennomsyret av intoleranse og ukritisk selvgodhet. Helt utrolig at man kan avfeie en slik debatt med å komme ravende med at hvis folket får de samme rettigheter så må vi også bytte ut det norske flagget. Jeg ler, men egentlig er det dypt tragisk at noen kan være så lukket for å lytte til forslag som vil gagne alle.

Fossekallen sa...

Mr Pedersen er grei nok han, men får vi også se et nettmøte med Mr Pettersen?

Utrolig mange usaklige kommentarer,og påfallende at Pedersen måtte bruke halvparten av tiden på å avfeie missforståelser/stråmenn. Men jeg synes det var en del konstruktive og informerte også.

Didrik Søderlind sa...

Flott innsats fra Jens. Lo godt av dette:

- Du har som kjent bakgrunn i pinsebevegelsen. Finnes det noe i pinsebevegelsen som du savner i Human Etisk Forbund?

- Ja, masse. Der var (kanskje fremdeles er?) de flinkere med sosiale samvær enn vi er i HEF. Større kaffekjeler og bedre vafler har de også