onsdag 10. juni 2009

Oppgjør med kvakksalveriet

Gunn Hild Lem fremstod gjennom Steinar Lems dødsleie med en integritet og styrke som var og er dypt beundringsverdig. Nå tar hun i et intervju med VG et knallhardt oppgjør med de mange mirakelkurene mot kreft som kolporteres av mennesker med, for å si det på en meeeeeeeget høflig måte, vesentlig mindre integritet enn henne.

Den alltid like ufyselige Bernt Rognlien får sitt pass behørig påskrevet. Det samme får andre leger som ikke har bedre vett:
Gunn Hild Lem oppfordrer nå personer i posisjon til å tenke seg om to ganger før de promoterer udokumenterte behandlingsmetoder.

- Jeg blir mest provosert over de som er leger, de er i stand til å selv lese forskningsartikler. Flere leger vet om mange mennesker som har brukt store summer. Så blir jeg provosert over de som er minst seriøse av de selvfølgelig, de som ikke på noe tidspunkt har lest noen argumenter mot det de har lyst til å overbevise om, sier Lem.
_____

4 kommentarer:

Arachne (Gunn Hild Lem) sa...

Takk, Arnfinn!

Arnfinn Pettersen sa...

Gunn Hild: Det var virkelig ikke mer enn fortjent (mye mindre, når sant skal sies). Og det er vi som skal takke.

89 sa...

Hei. Tusen takk Arachne for at du gjorde dette. Det du sier skulle egentlig være selvfølgeligheter, men dessverre så er de ikke det.

Jeg ble inspirert til å skrive et innlegg om behandling om kreft og annen sykdom innen scientologi-bevegelsen: - Scientologi kurerer kreft og alle andre sykdommer

Arild Knutsen sa...

Bra Arnfinn! :)