fredag 5. juni 2009

Satan, for et antrekk!

Satanistfrykt i Våler, melder Vårt Land. Og følger opp med følgende friske ingress:

"Holder vakt sjette i sjette. Satanistkledde personer observert før Våler kirke brant ned."

Og alt jeg lurer på er ... er det ikke fryktelig dårlig gjort å flå satanister?

8 kommentarer:

rabiatius sa...

Pussig det der. Kan liksom ikke helt få kirkebrenning til å passe inn sammen med "When in another's lair, show him respect or else do not go there."

Aleksandra sa...

Korrekt antrukket for anledningen...

WhoKnows sa...

At kirkebrenning skal ha noe med "ufrivillig humor" å gjøre, kan jeg ikke se sånn umiddelbart. Derimot er det atskillig lettere å se at den Tvilsomme Humanist irriterer seg grenseløst over at det overhodet finnes kirkebygg. Derfor vil jeg stille et stort spørsmålstegn både ved humanismen og den etikken som vedkommende bekjenner seg til.

Det er jo innlysende at det er lettere å tro på at "ingenting" eksploderte for 13 milliarder år siden, enn å tro at tiden, rommet og alt ble skapt av en utenforliggende årsak. Eller er det ikke dét? I så fall kan det jo tenkes at Skaperen irriterer seg like mye over den Tvilsomme Humanist som han over kirker (ufrivillig humor)!

Martin sa...

Hei igjen tvilsomme humanist. Dette har virkelig ingenting med saken å gjøre, men jeg lurer på hva du mener om denne saken her: http://tankekorset.com/2009/06/tvillingtarnene-fallt-ikke-pga-flyene-alen/

Bjørn Are sa...

Hei, Martin!

Selv om jeg ikke er Den tvilsomme humanist (kun tvilsom), er det nok grunn til å si at den type påstander, elelr halmstrå som enkelte konspirasjonstilhengere griper til, er noe man bør være heller skeptiske til. Du finner viktig stoff om det på skepsis-bloggen her.

Dette er kort sagt et eksempel på at "tro" og vitenskap kan havne i sammenstøt;-)

Unknown sa...

Hvis Martin nå utvider repertoaret litt, så kan han si at kirken i Våler brant ikke pga. satanistisk kirkebrann alene. Brannen var "for perfekt". Da satanistene ikke har noe å tjene på dette, så må det være en innsidejobb.

Arnfinn Pettersen sa...

WhoKnows: Jeg er redd jeg finner din lesning av teksten så vrangvillig at jeg ikke ser noen grunn til å kommentere vrøvlet. Det burde være innlysende at det ikke er kirkebrenningen jeg anser som "ufrivillig humor".

Arnfinn Pettersen sa...

Martin: At du bør ta en laaaaaaaaaaaaang prat med Jan Haugland.