fredag 30. november 2007

Dagbla' da ...

Dagbladet er ikke min favorittavis. Absolutt ikke. Det er årevis siden jeg sluttet å gi dem pengene mine. Dagbladmagasinet er om mulig enda verre. Litt som å dunke hodet i en murvegg, bare uten de gode øyeblikkene mellom hvert dunk.

Men av en eller annen grunn har magasinets nettredaksjon noen udmerkede journalister. Astrid Meland er blant mine absolutte favoritter innen norsk journaliststand (jeg lurer stadig på når Dagens Næringsliv skal ha vett på å kjøpe henne opp). Mina Hauge Nærland er også i ferd med å seile opp som en favoritt. I dag har hun en artikkel om homøopati som er riktig gledelig lesning for de av oss med lukkede og låste sinn.

Det er i det hele tatt dårlig gjort å forstyrre min kognitive ballanse på denne måten ... Kanskje det finnes et homøopatisk glass vann som virker mot det?

1 kommentar:

Unknown sa...

Noen burde grille Dagbladet litt. Aasheim fikk jo fjernet disse sexannonsene tidligere fordi de var kvinneundetrykkende eller noe slikt. Men Dagbladet er like mye i den økonomiske hengemyra fortsatt, og har da erstattet sexannonsene med annonsens for homøopati, spådom og kvakksalveri generelt. Paradoksalt nok er disse annonsene gjemt bort i sportsdelen (Tipping anyone?) men dette er en form for overtro som kvinner er mest utsatt for(viser mye statistikk), så de har gått fra én kvinnefiendtlig annonsetype til en annen. Forskjellen er bare at nå er det kvinnene som betaler kalaset. Hun som var nevnt i den dagens Næringsliv-artikkelen tidligere i høst hadde f.eks. lagt ut 100 000 for å bli lurt opp i stry. Jeg tror i det minste at hvis du ringer sextelefoner, så får du det du betaler for, enten sexprat eller en dame å prate med.