torsdag 3. april 2008

Sjokkerende avsløring

Mallpunk kommenterer syrlig saken i forrige post, på den forholdsvis nye bloggen Cellarium Hereticum (som jeg muligens kan ha en øreklaff borti). Hun skriver:

Jeg oppfatter Solhjell som en forholdsvis kunnskapsrik kunnskapsminister, men ting kan tyde på at det finnes huller i kunnskapene. Jeg bringer derfor i dag den sjokkerende nyheten om at Steinerskolens virke er bygget på antroposofien.

Det kan være greit å minne om det i ny og ne.

3 kommentarer:

ViggoStrømme sa...

Men Solhjell har jo ingen hake, så det helt store hakeslippet kan det jo ikke være.
Skulle også tro at regjeringskollegene hans som alle er bosatt i Bygdøy Alle får stoppet kjeften på ham. De har jo forskånet ungene sine for enhetsskolen, må vite. De sosialistiske borgerbarna er dydig opptatt med eurytmi og vannfarger i dertil egnede Gaudianske lokaler, mens folkedypets avkom ramler rundt uten skolebøker med brukne blyanter og murpuss i hue.


Dessuten har Solhjell en altfor grønn jakke. Han burde skamme seg.

Anonym sa...

viggostrømme har nok gått glipp av den gripende avsløringen i Dagbladet nylig: "-Jens bor blant venner - Jonas bland fiender" - rikelig illustrert med kart og fine farger i papirutgaven...

ViggoStrømme sa...

Viggo har nok gått glipp av det meste, egentlig. Men dette er for rødfis å regne. Vestre Aker, Nordberg...Ikke akkurat slum. Og ungene til de kondisjonerte går sikkert på Rudolf Schteiners Völkish Skole....med mindre du kan hoste opp en oversikt. Jeg kommer bare med ville påstander på et nesten uhyggelig tynt grunnlag.