tirsdag 16. september 2008

Storbergets populisme

Apropos de to foregående postene, har Harald Hauge skrevet en svært god redegjørelse for hvorfor Knut Storbergets billige populisme ikke treffer fullt så godt som Storberget selv later til å tro.

Det er oppriktig talt ganske ubehagelig å se en justisminister, av alle menesker, æresskjelle en mann som forsøker å overholde sitt eget kirkesamfunns lover og regler ...

3 kommentarer:

Hans-Christian Holm sa...

Arnfinn: Det er oppriktig talt ganske ubehagelig å se en justisminister, av alle menesker, æresskjelle en mann som forsøker å overholde sitt eget kirkesamfunns lover og regler ...

Menesker, artig!

Du insisterte en gang på at du ikke var kulturrelativist. Jeg godtok det den gangen, men vil du fortsatt insistere på det, tatt i betraktning det du skriver her? Hva ville du skrevet om en som kritiserer en mann som overholder lover og regler i en ekstremistisk muslimsk menighet?

Arnfinn Pettersen sa...

Du har beskyldt meg for så mye rart, Hans-Christian. Inklusive for løgn. Den gang svarte jeg at du er fri til å kommentere i vei, men at jeg ikke kommer til å svare deg. Det står fortsatt ved lag. Og du er selvsagt fri til å tolke det som at jeg ikke har noe svar på dine slagkraftige betraktninger.

Dere andre er frie til å svare. Hvis dere føler for det.

Hans-Christian Holm sa...

Forsåvidt greit nok akkurat her. Det siterte utsagnet viser essensen i kulturrelativismen på en såpass konsis og utvetydig måte at det ikke bør være nødvendig med ytterligere kommentarer.