tirsdag 27. mai 2008

Basic nonsense

Den Tvilsomme siterer fra Nettavisen, som gjengir et intervju med Sharon Stone. Det er ikke det aller klokeste som er blitt sagt om jordskjelvet i Kina. Ord blir fattige:

- Har du fulgt med på jordskjelvkatastrofen i Kina?

- Selvfølgelig har jeg det. Det er veldig interessant fordi først så var jeg svært misfornøyd med måten kineserne behandlet tibetanerne på, fordi jeg mener at man ikke skal være slemme mot hverandre.

Så jeg har vært veldig opptatt av hva jeg skal mene og gjøre med dette - fordi jeg liker det ikke. Og jeg har vært bekymret for hvordan vi skal forholde oss til De olympiske lekene, fordi de ikke har vært snille mot Dalai Lama, han er en god venn av meg.

Og alt dette med jordskjelvet fikk meg til å tenke: Er dette karma, når du er slem mot andre så skjer det forferdelige ting med deg? Og så fikk jeg et brev fra Den tibetanske stiftelsen om at de ønsket å hjelpe. Og det fikk meg til å gråte. De spurte meg om jeg ville skrive en kommentar på dette. Og det ville jeg fordi dette var en stor lærdom for meg - det å hjelpe mennesker som er slemme mot deg. Og det er en enorm lærdom for meg, sa Stone til den kinesiske TV-reporteren.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vi våge å håpe at det er journalisten... eller personen ansvarleg for å omsetje kommentarane hennar til norsk som er ansvarleg for å få henne til å virke som om ho er ute på ein fin blanding hasj og prozac? Kan vi våge?

Eg våger sjeldan å håpe på noko godt lenger ;-P

Bjørn Are sa...

Føyer seg inn i rekken av uttalelser av typen (løst sitert) "skulle ønske jeg var like tynn som de sultende i Afrika, bare uten alle fluene).

Anonym sa...

Kanskje hun var, eh, stoned ... ?

Anonym sa...

Bjørn Are: http://www.snopes.com/quotes/carey.asp.

Ikke kødd med Mariah!

Bjørn Are sa...

Måte til utidighet å forvirre med fakta, da!

Men på sin side litt godt å se. Selv om det kan bety at jeg risikerer å måtte innlemme syngedamemyter i repertoaret.

Anonym sa...

Jahve velsigne Snopes.com... diverre er det så altfor ofte ting eg forventer skal dukke opp der, viser seg å vere sant... *sukke* ;-P

ViggoStrømme sa...

Er dette den samme dama som viste seg frem i Basic Instinct? Jeg er dypt skuffet, for Stone har jeg egentlig alltid likt etter den berømte stolscenen, sånn i det skjulte. Nå er jeg ikke sikker lenger.....