mandag 15. desember 2008

Et lite kommunikasjons-Cruise

- Når jeg ser tilbake på det, ser jeg at jeg ikke framsto slik jeg hadde tenkt. Jeg virket arrogant, sa en blid Cruise til Today-verten Matt Lauer.

Dette i henhold til Dagbladet.

Uttalelsen henviser til en opptreden på samme program for tre år siden, der Cruise fastslo at psykiatri er pseudovitenskap og at Lauer i motestning til ham selv ikke kjenner profesjonens historie.

I dag sier han at temaet fortsatt er viktig og bør diskuteres i offentligheten. Men da han i likhet med Lauer fikk titusener av e-poster i etterkant av Today-intervjuet, skjønte han at han hadde dummet seg ut.

- Jeg kommuniserte nok ikke slik jeg burde, sier han.

Så sant, så sant, Tommeliten. Hyggelig å se deg ta de første små skrittene på vei til selverkjennelse. Her skal du få et lite kurs av meg i hvordan du kommuniserer all din visdom på beste måte. Og du skal til og med få det gratis:

Sitt helt stille. I et rom helt uten fjernsynskameraer. Og hold helt, absolutt, definitivt, uomtvistelig og totalt ... kjeft!

OK? Fine greier.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er så morsomt at disse scientologene, som nettopp skal være så gode på kommunikasjon, så ofte dummer seg ut foran kamera.

Jeg er enig med Cruiser'n at dagens samfunn er litt for glade i medisiner, men scientologenes konspirasjonsteorier om psykiatrien er helt absurde.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Noe av det morsomste med scientologenes psykologi er at den i tillegg til banalisert behaviorisme også bygger på en banalisert versjon av Aleister Crowleys demonologi. Hubbard, som i hvert fall en periode studerte under Jack Parsons, anbefalte forøvrig "my very good friend Aleister Crowley" som oppbyggelig lesning de første årene. Festlig tema som jeg har skrevet en del om før og som jeg før eller senere kommer til å se mer på.

Anonym sa...

Det holder å rusle innom youtube og spa frem Tom Cruise hos Oprah, eller Tom Cruise og scientologigreiene hans, så vet man at han bør holde munn. Men egentlig har jeg fundert litt på om mannen er manisk :-) jeg klarte forøvrig å henge med hele 4 minutter og 11 sekunder av det gamle intervjuet på Dagbladet, men da ga jeg opp hele Cruise. Jeg er alltid skeptisk til folk som kun ser en side av saker, så...