fredag 12. desember 2008

Solhjells formålsløshet

Bård Vegard Solhjell, som ryktene vil ha det til er SVs kronprins og som fremstår som en mann som gjerne vil bli Trond Giske hvis han blir stor, tok en viss Obama til inntekt for skolens nye formålsparagraf.

For Solhjell vil så gjerne være samlende. Så gjerne vil han være samlende, at han gav blaffen i at prisen var å ofre et godt gjennomarbeidet kompromiss til fordel for noe som ganske enkelt er den gamle paragrafen i litt penere innpakning.

Kollega Kaja Melsom (aka Damen på nabokontoret) gir klar melding i Dagbladet i dag om hva hun synes om Solhjells paragraf:

Å basere offentlig undervisning på kristne verdier blir ikke mindre menneskerettslig tvilsomt ved at verdiene anses som del av den «norske arven». Tvert imot vil dette gi lærere som ønsker å bruke skoletida på forkynnelse, enda et kort i ermet.

Jepp. Som om det bekymrer Bård Vegard. Kan noen være så snill å forklare en reaksjonær mann av tvilsom intelligens det der om at HEFs saker vil være så godt tjent med å ha SV i regjering ...

6 kommentarer:

Baard Thalberg sa...

Sorr Arnfinn, IQ'n min strekker heller ikke til.

Arnfinn Pettersen sa...

Det er sånn det er for oss enkle sjeler som mangler dybden til å se disse åpenbare sannheter ...

Anonym sa...

Flott innlegg av Kaja. Og som vanlig gjør kommentarfeltet på Dagbladets nettsider at man får lyst til å kurere hodepinen sin med en .357-pille rett i pannebrasken. Men følgende kommentar skal Kaja være stolt over:

"Dusteforbundets høyeste utmerkelse med diplom er herved overlevert Kaja Melsom og Human-etisk forbund!"

Ta'rei ei pepperkake for å feire, Kaja!

ViggoStrømme sa...

Arnfinn skrev: "...ofre et godt gjennomarbeidet kompromiss til fordel for noe som ganske enkelt er den gamle paragrafen i litt penere innpakning."

Same shit, new wrapping altså? Høres ut som når SV frontkolliderer med virkeligheten....Det var jo ingen som fortalte på studiesirklene at politikk omsatt i realiteter faktisk eksisterer. Det er sååååå utrettferdig altså! Makta rår! Uæææh!

Ellers: Selvsagt enig med Pettersen. SV er et troll som sprekker ved den minste antydning til dagslys.
Det er tragisk å se at SV selger sjela si (en sjel jeg godt kan være foruten) så fort de får snusen i makt. Eller snarere: Avmakt!

Arnfinn Pettersen sa...

Viggo: Nå ville jeg ikke formulert meg fullt så kraftfullt om SV. I det minste ikke på denne bloggen ...

Didrik: Noen av dem er litt teite, ja. Men denne er morsom:

http://www.opplysningskontoret.org/2008/12/12/kirken-ber-om-ytterligere-300-millioner-for-a-bevise-guds-eksistens/

ViggoStrømme sa...

"Nå ville jeg ikke formulert meg fullt så kraftfullt om SV. I det minste ikke på denne bloggen ..."

Nei. Du har vel ikke lyst til å sitte alene i lunchen hver dag heller?