torsdag 18. desember 2008

Knokkelklang til jul

Mine damer og herrer. Og dere andre. På vegne av redaksjonen har jeg med dette gleden av å annonsere at Knokkelklang nr. 2 er lansert.

Knokkelklang er et nettidsskrift viet "det marginale, det kuriøse, det skrekkelige og det fantastiske". I anledning julen stiller det viktige spørsmålet: Hvorfor kommer ikke Julenissen på besøk lenger?

Vår mann Kristian "Dickens" Bjørkelo sporet ham, selveste Julenissen, opp på en av Bergens mer tvilsomme skjenkesteder. Han fikk ham til å fortelle den tragiske historien om en mann som ikke var helt den han gav seg ut for. Og som ikke tålte møtet med moderne mediers avslørende metoder.

Dessuten forteller Didrik Søderlind historien om da Jorden ble flat og en viss Arnfinn Pettersen avslører at Bram Stokers Dracula slett ikke er basert på Dracula, den altfor mye omtalte Vlad Tepes.

Sistnevnte (Pettersen altså, ikke Tepes) har dessuten lagt all fornuft til side og forsøkt seg på en gjendiktning av selveste Chesterton.

Og vi har sluppet Bjørn Are Davidsen løs i fri dressur, for å skrive om den mest knoklete av alle klanger, Emerson, Lake & Palmers Brain Sallad Surgery. (Og nei, vi visste virkelig ikke hva vi gjorde, men han har tross alt nettopp hatt bursdag.)

Vi håper ikke desto mindre at dere vil finnen noe å glede dere over i den kommende juletiden. Som vi ønsker dere alt godt for.

Og vi har stor tro på at våre skriverier vil egne seg særlig godt etter at dere har sløvet den kritiske sansen med et glass akevitt eller tre ...

Forøvrig vil mange varme tanker bli sendt alle medbloggere der ute som hjelper oss med å spre det glade budskap om Knokkelklangs eksistens.

Ingen kommentarer: