torsdag 15. januar 2009

Identitetskrise

Som oppmerksomme lesere vil se, tøver jeg rundt med malen min. Jeg fant meg aldri helt til rette med den forrige. Blant annet fordi jeg ikke får PCene mine til å vise korrekt farve på lenkene. Uansett hva jeg gjør, blir de bare blå og lilla. Et problem jeg fortsatt sliter med. (Tips mottas med takk.)

Jeg forsøker meg med en ny, blant annet fordi jeg vil ha en mal med bredere tekstflate. Fungerer det? (Tips mottas med takk.)

Ting kan komme til å skje igjen. (Og tips mottas med takk.)
_____

5 kommentarer:

ViggoStrømme sa...

layouten ser litt nittitall ut....for å si det sånn: hvis om atte det er slik at layout betyr noe for antall besøkende, at folk titter innom og ser på fonter og farger og sånn, så tror jeg mange går videre.
antagelig har det liten betydning, folk som er interessert i denne bloggen er opptatt av de indre verdier. og sånn.

Anonym sa...

Jeg likte spesielt at høyre-margen ble så bred...

Anonym sa...

Mnja, nei. På min store skjerm ble tekstfeltet altfor bredt. God plass er bra, men blir det for bredt blir det tungt å lese. Avisspalter ble oppfunnet av saklige grunner.

Når det gjelder fargevalget, så foretrekker jeg å lese svart tekst på hvit eller veldig, veldig lys bakgrunn. Grå er ikke behagelig, det blir for lav kontrast for min smak og mine ikke helt ørnete øyne.

Bjørn Are sa...

Likte de forrige bedre, ikke minst fordi det er lettere å lese smale kolonner på mobil.

Bjørn Are sa...

Ser ellers at min imponerende mobil klarer å få teksten inn på en smal nok spalte likevel, så frafaller.