torsdag 9. oktober 2008

Exit Irving!

Fra Aftenposten:

Styret og ledelsen i Norsk Litteraturfestival trekker invitasjonen til den kontroversielle britiske forfatteren David Irving. Det ble kunngjort under en pressekonferanse som Norsk Litterturfestival holder på Lillehammer i formiddag.

Stig Sæterbakken trekker seg som kunstnerisk leder for litteraturfestivalen med øyeblikkelig virkning. Det var Sæterbakken som hadde ideen til å invitere Irving. Han har stått på at Irving er et godt navn til festivalen.

Tatt i betraktning at jeg har spådd dette i noen dager, burde jeg satse på en karriere som klarsynt? Kunne de trenge en på Stortinget, tro?

4 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

Eg burde sikkert ha kome på noko morosamt å blogge om dette.

Christian Brandt-Hansen sa...

Kva med å legge ut telefonnummeret ditt og ta klekkeleg betalt? Har høyrd at det skal vere gode pengar i slik.

Anonym sa...

Hvis poenget var å belyse sannhet ved å invitere en kontroversiell figur, ville det ikke da vært smartere å invitere noen som står i opposisjon til en eller annen etablert vitenskapelig teori? Det er endel eksempler på kjettere som later til å ha noe å fare med.

Men da må man kjenne til vitenskap utover overskriftsnivå. Det må da være noen der som gjør det?

Mad Mullah Hastur sa...

Eg kom på no at eg for nokre månadar sidan snubla over eit nettverk der du kunne jobbe som synsk heimefrå. Du får ein "jobbtelefon" som er knytta til eit 800-nummer, og di annonse blant andre drevne synske...

... eg var frista, det kan ein trygt seie ;-P