torsdag 16. oktober 2008

Utvilsomt vekk

Den Tvilsomme svipper en tur til Bristol. Og ser ikke helt bort fra at det kan bli en tur innom kåken på bildet.

Jeg melder meg til tjeneste igjen på tirsdag. Inntil da er siste ord dette.

6 kommentarer:

ViggoStrømme sa...

Jeg har vært i Bristol og det er slett ikke noen dårlig valg å reise dit! Sjekk ut Clifton Village og pubene rundt Hotwells. Ellers må du selvsagt ta en tur over CLifton Suspension Bridge og gå tur i Ashton Court. En svipptur til Bath er obligatorisk (bare tolv minutter med tog)!
God tur!

Anonym sa...

SS Great Britain er også verdt et besøk. Det ligger også et par andre bra museer på veien dit, bl.a. industrimuseet hvor jeg mener å huske de hadde cockpiten til en Concorde som man kunne gå inn i.

svein sa...

Jeg bare MÅ vite, kirkekorsanger som jeg er: Fikk du tid til "kåken på bildet"?

Arnfinn Pettersen sa...

Svein: Ja da. Den var forsåvidt prioritert og blant de ting jeg skulle ha tid til. Og det er virkelig en av de flotteste anglikanske kirkene jeg har besøkt. Vesentlig flottere enn katedralen i Bath, som ble hakket for mye bløtkake for min smak.

Men noe kirkemusikk ble det ikke tid til. Derimot så vi Bristol City slå Norwich 1-0. En kamp Norwich fortjente å tape, men City på ingen måte fortjente å vinne ...

svein sa...

Takk for det, Pettersen.
Som høykirkelig sofasosialist har jeg et noe uavklart forhold til katedraler: Mitt høykirkelige jeg er veldig glad for at de står der, og f.eks York Minster eller katedralen i Rouen har gitt meg store åndelige opplevelser. Sofasosialisten i meg sier at kirken vel heller kunne brukt pengene på de fattige.

Silje sa...

jeg bare lurer, vilken nettside er dette? forstår ikke helt, er du kristen, anti-kristen eller humanist? er lit forvirrende, det er første gang jeg er inne på denne nettsiden, den er bra.