fredag 5. oktober 2007

Kongelig kaos

Slottet tegner og forklarer til Nettavisen for å redegjøre for Mari Sørlis roller: – Mari Sørli er ansatt ved Det Kongelige Hoff som Protokollrådgiver for Prinsesse Märtha Louise. [...] Stillingsprosenten til Mari Sørli ved Det Kongelige Hoff er 60 prosent. Resten av hennes arbeidstid går til Kulturformidlingen.

Kulturformidlingen er, ved siden av å være et elendig navn, firmaet til prinsessen.

Og på spørsmål om hvem som lønner Sørli: – Det Kongelige Hoff betaler lønnen til Mari Sørli, og i den grad hun utfører arbeid for Prinsessens Kulturformidling blir lønnskostnadene refundert av Kulturformidlingen.

Det hele høres ut som oppskriften på en uløselig floke. Særlig siden prinsessen i henhold til Brønnøysundregistrene er eneste ansatte i firmaet hennes ...

(Og nå lover jeg å ikke skrive et ord til om kongelige. Antagelig.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oi! Oi! Sidan eg snart går inn i dei arbeidslediges rekkjer att (YAY), så spør eg meg sjølv - Korleis kan ein verte ansatt i denne Kulturformidlingen? Eg hjelper gjerne å spre Märtha sine eventyr til born og vaksne, og gjerne spe på med nokre av mine eigne eventyr =)

Anonym sa...

Hun trenger ikke være ansatt for å få penger derfra. Hun er sannsynligvis innleid som konsulent.

Arnfinn Pettersen sa...

Jeg tror man må være veldig glad i fiolett og synes eurytmi er skikkelig stilig for å få innpass i prinsessens nåværende rekker. Så lykke til, gale mullah.

Eira: Selvsagt trenger hun ikke være ansatt for å få penger, mitt poeng var at beskrivelsen "i den grad hun utfører arbeid for Prinsessens Kulturformidling blir lønnskostnadene refundert av Kulturformidlingen" låter som en snarvei til det komplette kaos.