tirsdag 10. februar 2009

Tvilsomt kvirre-twitt

Den Tvilsomme er som tidligere nevnt syk. Ganske pudding faktisk. (Nei, ikke sjokoladepudding.) Han kritiske sans fungerer ikke (som humoren bevitner) og blogging av noen grad av seriøsitet er uaktuelt.

Men jeg sitter nå her. Og det er grenser for hvor meget underlødig litteratur man kan innta av gangen. Så jeg har funnet meg en aktivitet som er sånn måtelig passe meningsløs og faktisk fungerer best med den kritiske sansen slått av: Jeg har med andre ord registrert meg på Twitter.

Så nå vet jeg hva Stephen Fry driver med til tilærmet enhver tid og kan fortelle verden dype og viktige ting. Som dagens feiring av den store begivenheten: "En gledens dag: Tre år til med "No Kill" Killengren! Kan fortsatt klare målet på en oppklaringsprosent på null i Oslo. Viva Storberget!"

Twitter er fascinerende, fjollete, overraskende morsomt og har allerede vist seg nyttig: Bussreklamegeneratoren under dukket opp i en lenke fra Ben Goldacre.

Og så kan man gjette på hvilke kjendiser som lager sine egne sider og hvilke som er parodier. Jeg er for eksempel noe usikker på LovingGod ... (Men følger ham for sikkerhets skyld.)

Uansett: Jeg kan følges på Twitter. Så vet dere det.

4 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

Men i helvete då!

Må eg registrere meg for å følgje med på deg no? Eg har lenge gjort motstand... sjølv om eg skal skrive Twittersak på bloggen i dag, faktisk.

Arnfinn Pettersen sa...

Om du må være på Twitter for å følge meg på Twitter? Ryktene sier så.

Og bli for all del med. Twitrerne trenger noen med vår særegne ... sjarm.

Mad Mullah Hastur sa...

No må du gje deg... treng verkeleg folk å vete når eg klør meg i skrittet medan eg klatrar opp i toppen av minaretet for å erklære universitetet for opna for dagen? ;-P

Bjørn Are sa...

Nei, nu må det bli slutt!

På jobben maser de om Twitter, eksterne som holder foredrag maser om Twitter, trendy blader på pausebordet handler om Twitter, selv enkelte sjefer på over 50 twitrer rundt ørene.

Så dermed for meg at en dodoist var i stand til å skape en twitterfri sone. Men nå er det altså ikke mulig å slippe unna twitringen her heller.

Kapitulasjonen er i det hele tatt nær. Eller sammenbruddet. Vi få se hva som kommer først.