mandag 31. august 2009

Om å slippe tullinger til, del 3

Som kjent er månen en gul ost. Det innebærer at den er løsningen på all verdens sultproblemer. Men politikerne våre - i lomma som de er på næringsmiddelindustrien, som heller lar folk sulte enn å skaffe dem billig mat - har ikke mot til å foreta de visjonære tiltakene som må til for å utnytte denne unike muligheten.

Jeg akter derfor å starte MGO, Månen er en Gul Ost-partiet, som vil jobbe iherdig for at vi skal igangsette osteutvinning på månen og hente den tilbake til jorden for å hjelpe de mange som sulter.

Slike storslagne, visjonære planer kan man selvsagt ikke jobbe for på kommunenivå, så vi sikter oss inn på neste stortingsvalg. Vi vil særlig jobbe for å få på plass en liste i Buskerud. For da får vi lov til å stille med kandidat ved alle skoledebattvalgene, ikke sant fylkesrådmann Matz Sandman?
_____

StuttURL: http://is.gd/2JcCz
_____

18 kommentarer:

Syltegeek sa...

Jeg sier bare: Husker du Naturlovspartiet?

Didrik Søderlind sa...

Hah, du tar feil! Månen er ikke en gul ost. Månen er en camembert, altså en HVIT ost. Du er en sånn typisk desinformasjonsagent betalt av Skepsis og CIA.

Arnfinn Pettersen sa...

Jo'a Maren, jeg har til og med diskutert med lederen for Naturlovpartiet på direkten på P4 en gang. De skulle til Balkan å meditere frem fred. Jeg antydet at den eneste måten det kunne virke på var hvis de stridende partene lo seg i hjel.

Arnfinn Pettersen sa...

Dille: Så lenge det serveres med en god kjeks til, er camenbert en udmerket måte å stille verdens sult på (særlig med et glass tørr sherry til).

Dette er detaljer. La oss stå sammen om det viktige, å fjerne sult og lidelse, heller enn å fortape oss i de stridighetene MSM ønsker at vi skal kaste bort tiden på.

OST FOR FRED!

Christian Brandt-Hansen sa...

Må ein bu i Buskerud for å få vere med på denne lista?

Didrik Søderlind sa...

Hah. Ikke har partiet ditt eksistert i mer enn et kvarter, og du har allerede solgt ut selve grunnlaget for partidannelsen for å kjøpe deg litt husfred.

Et sånt vingleparti stemmer ikke jeg på, ijaffal. Selv om jeg gjerne spiser litt ost og kjeks med grunnleggeren av det.

Men nå har jeg en kommentar å skrive ferdig.

Arnfinn Pettersen sa...

Dille: Solgt ut? Jeg har ikke solgt ut noe som helst. Bare påpekt at jeg, i samarbeidets og pragmatismens ånd, gjerne samarbeider med Månen er en Camenbert-partiet. Hvis dere rødvinspimpende, viseskrålede, alpeluekledde liksomradikalerne klarer å organisere dere da vel og merke. Vi foretrekker det enkle, en mild gulost på sunt
grovbrød.

Bad M: Nei, for all del, målet må være liste i alle fylker.

Onkel Vegar sa...

Da vår overvåking av Vigridpartiet har en pause grunnet deres deltakelse i lovlige valg, vil vi umiddelbart benytte vår ledige kapasitet til overvåking av Ostepartiet som fremstår som ekstremt ekstreme, spesielt etter at vi nylig observerte partilederen iført commandohatt og en minitropp på militært område!

Mvh

Onkel Vegar

Didrik Søderlind sa...

Arnfinn evner ikke å forstå noe grunnleggende: Nemlig at vi ostepartier konkurrerer om samme stemme... øh, stemmER. Altså er samarbeid utelukket. Ostesegmentet i velgerdemografien er for liten for oss begge.

Arnfinn Pettersen sa...

Døh, onkel, det der ække en kommandohatt. Det er en *skrape med føttene, snakke om noe annet* seilerhatt. Men den er laget av hamp altså. Jeg er rebell som bare det.

Christian Brandt-Hansen sa...

Ein hatt av hamp?! Dette går rett og slett ikkje an.

Eg går frå å vere freista av å slutte meg til Gulostpartiet til å vere i sterk opposisjon.Blåmuggost er den einaste sanninga!

Didrik Søderlind sa...

HER derimot ser jeg muligheten for allianser med gulostpartiet. La oss sammen lage fondue av blåmuggosterne! Evt. etter at vi har brukt ishakke på dem. Splitters!

Arnfinn Pettersen sa...

Gutter: Hvorfra får jeg denne følelsen at dere ikke tar dette alvorlig?

Bjørn Are sa...

Man må da sannelig ta på alvor at både den ene og den andre nå kommer ut av skapet som teost!

Kort sagt ned med ateostene!

Med eller uten sherry.

Dodofruen sa...

Jeg legger inn protest på vegne av Mannen på månen. Bevar månen som økologisk miljø! Ikke ødelegg livsgrunnlaget for månemannen! Respekter øse-musikanten!

Arnfinn Pettersen sa...

BAD: Herens hummor er ile nok, om de ike var får anklakene om dykskleksi.

Dodofruen: Typisk innskrenket privilegie-tenkning. Bare fordi mannen har vært i månen lenge, gir ikke det ham noe større rett til all osten enn verdens sultende.

Virrvarr sa...

Jeg synes Kjetters Kjeller burde få seg en debattklubb, sånn som de har på de engelske universitetene. Bare at vi ikke skal diskutere for eller mot dødsstraff ol, men for eller mot utvinning av ost på månen. Jeg tror det ville blitt veldig bra :D

Arnfinn Pettersen sa...

Virrvarr: Det er jo nettopp en slik debattvirksomhet vi legger opp til neste gang. Men over spørsmålet om hvorvidt man bør brenne kjettere på bål eller ikke. Det er tross alt viktigere.