mandag 31. august 2009

Ops, tabbe

Her lå det en post basert på noe jeg i forbifarten ikke fikk med meg var en gammel sak. (Hvilket da også var helt umulig å se utfra saken, kan nettaviser pleeeeease få dato på sakene sine.) Den viste seg å være tre år gammel og det ble for teit å la posten stå. På den annen side var den tilstrekkelig annonsert til at det blir for teit å slette den helt. Derfor dette krumspringet. Den opprinnelige teksten ligger nå som kommentar nr. seks til denne posten.

*Rødme*
_____

7 kommentarer:

Jonas sa...

Hahahaha. De burde vel egentlig bare være glad til, det blir jo flere jenter på "markedet" for oss heterofile. Kanskje de er redde for å bli sjekka opp av homser? Næ, jeg tror da de fleste homofile menn har bedre smak enn som så. Men jeg er forøvrig ganske sikker på at god presseskikk omfatter å skjerme idioter mot seg selv og sine utspill. Tvilstilfelle?

Christian Brandt-Hansen sa...

Det er enkelt å ta avstand frå slikt i ettertid. Kva med å ta inn over seg at det er slike skrullingar som blir tiltrukken av partiet i utgangspunktet?

Kanskje desse unge lovande FPU'arane kan slå seg saman med muslimskrullingane som ville forby homofili på Grønland.

Thlom sa...

Til informasjon så er vel denne saken noen år gammel, og gutta boys meldte seg ut av FpU kort tid etter på, antakeligvis etter press fra sentralt, men hva vet jeg.

Thlom sa...

Tre år gammel faktisk: http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/05/28/467401.html

Arnfinn Pettersen sa...

Thlom: Har som du ser tilstått min brøde. Veldig, veldig pinlig. Men det er litt sent å slette den.

Arnfinn Pettersen sa...

Opprinnelig sak:

Det er valgtid (som nevnt) og tullingtid. Folkebladet i Finnsnes siterer, under overskriften "Politikere vil forby homofili", de to kjekkasene Rune Johannessen (24) og Alexander Leiknes (20), formann og styremedlem i Lenvik FpU:

– Hadde de holdt seg inne på sine egne soverom kunne jeg til nød ha gått med på det, men det er blitt så vanlig og så offentlig at det sender feil signaler ut til ungdommen. Det er ikke sånn det skal være, og jeg synes synd i de homofile. Jeg hadde helst sett at det ble forbudt, sier Johannessen til Folkebladet.

[...] De unge FpU-politikerne karakteriserer homofili som en sjukdom som bør behandles for å stoppe "smittebærerne", som de kaller det. De mener homofili kan få diagnosen "homsesjuka". De ser det som et offentlig ansvar å få stoppet denne " sjukdommen".

Som det fremgår av bildet er det to rett så sjarmante hunks vi snakker om. Riktig noen snasne kooozzzebamser. Yummi!

(FpU sentralt tar for ordens skyld avstand fra idiotiet.)

Bjørn sa...

Og jeg beklager på det sterkeste at jeg twitret uten å sjekke saken først.

http://bjornnorsk.blogspot.com/2009/08/sorry-fpu.html