onsdag 5. november 2008

Hva nå, konspirasjonsteoretikere?

Øyvind Strømmen (nå med kjekk survivalist-look) skriver om det amerikanske presidentvalget på Fri tanke:

Kanskje amerikansk venstreside nå vil slutte å dyrke seg selv som et offer? Kanskje grobunnen for den ene vanvittige konspirasjonsteorien etter den andre nå kan bli dårligere? Kanskje kan den selvdestruktive paranoiaen som herjer blant mange amerikanske radikalere endelig svinne hen, og kanskje vil den også fordunste fra norske radikale miljøer?

[...] For hvor ble det av unntakstilstanden Bush skulle innføre for å gi seg selv uinnskrenket makt i årevis fremover? Hvor ble det av «falsk flagg»-operasjonen som skulle sikre John McCain-seieren? Hvor ble det av det massive valgfusket? Ikke noe av det skjedde. I stedet fikk vi en finanskrise som – etter manges mening – ga valgseieren til Obama. Det burde gi konspirasjonsteoretikernes maredrømmer en solid ripe i lakken. De har presentert et verdensbilde der det er bortkastet å stemme, siden «noen» uansett vil sørge for at «deres kandidat» vinner. Og så gikk det amerikanske folket hen og stemte på mannen som ikke skulle vinne.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Obama er jo medlem av Council of Foreign Relations da...

Mad Mullah Hastur sa...

Eg står ved det eg sa i går eg;

Uansett kven som vant valet, var det Anti-Krist som gjekk av med sigeren. At Obama vann prover berre at han var vondskapens kandidat og kjem til å opne dørene for all verdas vondskap.

Eg gleder meg!!!

Utover det, så uttrykkjer eg sorg over at min kandidat - General Zod, ikkje fekk den heilt store oppsluttnaden. Heldigvis har valresultat ingen konsekvens! Zod always wins! Kneel before Zod!

Øyvind Strømmen sa...

Survivalist-look må til dersom man skal ha kredibilitet på dette saksfeltet, vet du, Arnfinn.

Anonym sa...

Gledelig lesning fra unge Strømmen (igjen). Det er nok fåfengt(*) påtale når det gjelder de aktive, men det er behagelig at noen faktisk påtaler det offentlig.


*Hvis jeg tar feil i det fåfengte vil jeg veldig gjerne få høre om dem som sier fra at de tok feil – i at "DE" ikke ville tillate valg, eller at "DE" ville fikse det - eller tilsvarende.

Anonym sa...

Kven seier at resultatet ikkje var fiksa? Dette er jo tydelig ein del av ekstremhøgre sine planar om å få inn ein mann ingen vil tru kan vere ein del av noko slik som deira kollaborasjon. No kan dei styre og tutle medan folket er overbevist om at dei er trygt i hendene på ein mild mann som har kjend minoritetsoppveksten på både kroppen og valkampskampanjen og difor veit korleis dei svake skal behandlast.
Kanskje han til og med ender opp med å rævkjøre koloniane slik at _nokon_ må kome ridande på kvite hestar og frigjere fedrelandet frå det liberalistiske tyranni!

Anonym sa...

Obama er bare den beste selgeren i øyeblikket av en allerede fastlagt geopolitikk. Når han fikk jobben fremfor den andre søkeren, betyr ikke det at de tre skyskraperne på Manhattan eksploderte ganske uten eksplosiver.

Det burde være unødvendig å si dette, men er det øyensynlig ikke.

Even Gran sa...

Tipper det er mange som kommer til å spinne konspirasjoner rundt hun bestemora som døde på selve valgdagen. Tilfeldig? Neppe!

Enten er hun ikke død, eller så var det Obamas folk som plantet historien. Noe sånt....

Veldig bra kommentar, Øyvind! :-)

Anonym sa...

Bestemor Obama er på Guantanamo sammen med de forvunne passasjerene fra flyet som "krasjet" i TWTC.

Hvorfor skulle de ellers være utstaffert med masker og drakter?

Anonym sa...

Mer info finnes på bloggen min under overskrifte "Illuminati i Det Hvite Hus".