søndag 11. januar 2009

Blitz om gatekampene

Fra den kjekke ungdommens egne nettsider:

Torsdag kveld var det massive opptøyer i Oslo sentrum mot Israel sine massakre på Gaza. I dagene som kommer så vil det være mange som skal ta avstand fra opprørernes steinkasting, ruteknusing og annen motstand mot den ettergivende linja som Norge har i forhold til Israel sin okkupasjon, men Blitz støtter og hilser opprørerne velkommen og ser fram til å delta i videre kamper mot okkupasjonen av Palestina.

Fritt Palestina!

Boikott Israel!

Og da burde vel alt ligge til rette for at det blir noen ledige lokaler rett borti veien fra Humanismens hus. Eller har Oslo kommune fortsatt som intensjon å utstyre denne kjekke ungdommen med et eget, nyoppusset hus? I så fall: Hva skal egentlig til for å kaste dem ut?

(Via VamPus.)

4 kommentarer:

ViggoStrømme sa...

Viggo vedder tre halvlitere på at Oslo Kommune tar imot Blitz med åpne armer og en tåre i øyekroken. Det blir et rørende øyeblikk. Kirkelig Kulturverksted og Kari Bremnes synger en sang om Gaza og de slemme barnemorderne fra Jerusalem. Seansen avsluttes med en gjenforeningkonsert med Betong Hysteria og alle vil være hjertens enige om at samfunnet er årttent. Inn til roten. No future! Pass the caviar!

Anonym sa...

I og med at Blitz støtter alt "ungdomsopprør", selv når det rammer uskyldige næringsdrivende og barn på juletrefest, så støtter vel også Blitz et eventuelt "ungdomsopprør" satt i sving av folk som vil kaste ut blitzerne med voldelige midler?

Anonym sa...

Helt enig. Huset burde rives, eller gies nye eiere snarest.

humanist sa...

Hallo?! Har begrenset interesse for Blitz-huseet, men kom ikke her og rakk ned på Betong Hysteria !! Er 1968-modell med kun NRK-reportasjene om alt bråket på 80-tallet i Oslo som referanse, MEN: Betong Hysteria har (sammen med flere andre) gitt begrepet norsk punk innhold. Hør f.eks. på perlen "Det er bare løgn" fra 1983: http://www.7inchpunk.com/wp-content/betong/03betong_hysteriadet_er_bare_loegncor.mp3