mandag 26. januar 2009

"Snåsamannen kurerer finanskrisen"

Opplysningskontoret er i ferd med å bli (eller er muligens allerede blitt, eller kanskje begge deler) Norges morsomste humorblog. Kontorets kommentar til helseminsiterens sensasjonelle snåsamannkolikkbarnkureringssensasjon er kostelig:

Etter å ha vurdert opptil flere gjennomtenkte forslag fra ledende finansanalytikere, falt regjeringen tilslutt på en løsning som innebar at Snåsamannen Joralf Gjerstad gjennomførte en enkel håndspåleggelse av statsbudsjettet.

Ikke lenge etter at Snåsamannen hadde rørt ved den tykke dokumentbunken begynte hjulene i AS Norge igjen å rulle sakte framover. Underskuddet på handelsbalansen rettet seg opp i løpet av morgentimene, og fastlandsøkonomien hadde ved lunsjtider i dag endelig karret seg på fast land. Og bærekraften i økonomien blir stadig kraftigere og kraftigere.

Og denne er ubetalelig:

Høyres Jan Tore Sanner var raskt ute med å legge sitt ene ansiktsuttrykk i en fold og dirre med underleppen, hvorpå han også satt noen ord sammen i en setning.

Les også deres sak om Ari Behn:

Norges Narsissistforbund (NNF) hyller Ari Behn for åpenheten han har vist når han den siste uken har stått fram med sitt sykelige oppmerksomhetsbehov. - Vi narsissister kjemper daglig mot samfunnets fordommer, for eksempel at andre enn oss er midtpunkt i universet, sier daglig leder Frode Bruun-Brandtzæg.

... Bruun-Brandtzæg avslutter: - Ari Behn har vist oss alle at narsissister fortsatt kan stå oppreist og se seg selv i speilet. Lenge.

Kontoret er herved på plass i blogrullen.
_____

Og forøvrig oppfordrer jeg alle lesere til å undertegne oppropet "Nei til straff for religionskritikk".
_____

3 kommentarer:

svein sa...

Nå syns jeg bloggen din er fin. Saklig og tydelig på lyseblå bakgrunn, det er vel Arnfinn i et nøtteskall?
Og så hadde jeg tenkt å si noe om å la Ari være i fred, stakkar, men du finner jo stadig morsommere ting om ham!

Arnfinn Pettersen sa...

Svein: Takk. Og Ari-mann gjør jo en innsats selv da.

Mad Mullah Hastur sa...

Opplysingskontoret er kjempesøte. Dei har òg sett kor utspekulerte Pandamoniums representantar er:
http://www.opplysningskontoret.org/2008/11/28/pandaart-utrydder-seg-selv-for-a-skape-blest-om-klimakrisen/