tirsdag 13. januar 2009

Nå tar vi visst Ari mindre seriøst

Hva var det som manglet i Soga om Staute Ari mot Grimme Grimstad? Jo, selvsagt: merkevareeksperter. Hva skulle vi gjort uten dem?

Heldigvis er VG seg sitt ansvar bevisst, så nå har vi kloke utsagn som:

"... den helhetlige merkevaren Ari Behn, som inkluderer både forfatter-, kjendis- og prinsessegemalrollen, står ikke nødvendigvis styrket tilbake etter fire dager med krangel og sterke personkarakteristikker av Grimstad i rikspressen. Tvert i mot, mener merkevareekspert Ola Ronæss i MarkUp Consulting.

- Sterke merkevarer står for noe folk vil ta til seg. Det er noe folk vil hylle og være stolt av. Det han har gjort de siste dagene, har heller bidratt til å øke avstanden mellom Ari Behn og det norske folk. Han har gjort seg selv til en kuriositet, hvor folk bare lurer på hva det neste sprellet hans blir. Det gjør ham til en fargeklatt, men det gjør ham også til en som kommer til å bli tatt mindre seriøst, sier Ronæss til VG Nett."

Øke avstanden mellom Ari og det norske folk? Bli tatt mindre seriøst? Hvor er det disse menneskene oppbevarer hodene sine mellom hver telefon fra VG?

De fortjener for all del hverandre, hele gjengen: Ari-mann, Grimstad og Rosnæss i Mark Up Consulting. Men jeg tviler på at det går an å ta dem stort mindre seriøst enn de fleste allerede gjør.

Oppdatering: Elin Ørjasæther følger opp i Dagbladet, med en innsiktsfull betraktning rundt Ari-manns bruk av anonyme kilder: - Det er under Ari Behns verdighet.

Under hvaffornodada sa du?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kjenner ingen som noen gang har tatt ari behn seriøst...

Anonym sa...

Jeg kjenner heller ingen, men vet om en. Hun tror på engler og snakker med dyr også, forresten.
Sånne personer hadde fortjent framskutte posisjoner og statslønn, spør du meg.

Mad Mullah Hastur sa...

*fnis*

Ari-mann... søren klype den var fin :-D

Arnfinn Pettersen sa...

Tristan: Så sant. Alt vel med Isolde?

Gamle G: Å, henne. Hadde fortrengt henne.

Mulle: Muchas. Ordspillet var så opplagt at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke har kommet på det før. Men jeg begynner å lure litt: Hvorfor kaller antroposof-foreldre sin sønn Ari? Vet de noe vi ikke vet?

ViggoStrømme sa...

Jøss som Ari får gjennomgå. Karakterdrap reversed. Får håpe mannen ikke leser Den Tvilsomme, for da blir han lei seg, tror jeg.

Mad Mullah Hastur sa...

A.P.: For ein vidunderleg tanke... tenk om Ari faktisk er ein legemleggjering av Ahriman!

Kven er med og skriv manus til filmen? ;-)

Anonym sa...

Ari har aldri vært annet enn en dust, at han fremstår som en fremtredende person i landet vårt er bare trist...trist som faen!

Anonym sa...

Forblir og vil alltid være en falsk dust fra Østfold. Hvem er det han tror han lurer? Har han så dårlig selvtilitt at han må oppføre seg som han tror at han er så mye bedre enn andre!!!Blir kvalm bare jeg ser eller hører han.

Anonym sa...

Ari, taushet er gull! Synes Ari har dummet seg bra ut. Hvem vil ta en slik person seriøst? Og kongehuset blir assosiert med en slik figur.Han har neppe injurierende kraft. Selv om man er medlem av kongehuset, gir det han ikke automatisk rett til å kritisere og klage på alle andre? Konsentrer deg mere om det du skal gjøre. Som mange sier: Han har skutt seg selv i foten og ingen vil ta han seriøst heretter. Minner om en surken fjortiss!

Kyrre Nilsen