tirsdag 6. januar 2009

De 400 første

Jeg har ikke hatt tradisjon for selvfeiringer på denne bloggen, men med et nytt år på plass og en influensapreget jul bak meg, føler jeg for litt festligheter.

Unnskyldningen er at dette er mitt innlegg nr 400. Og det burde da sannelig være unnskyldning god nok.

For å markere tidens gang, har jeg som dere ser godt til det drastiske skritt å skifte mal. Skjønt, så veldig drastisk er det ikke. Det er når sant skal sies den samme malen, bare med andre farver. Jeg følgte bare for å lysne opp litte grann.

I en stund som denne burde jeg vel også ha noe dypsindig å si. Noe om hensikten bak Den Tvilsomme, meningen med blogtilværelsen og målet med denne ørkesløse vandringen i kyberrommet. Men når sant skal sies har jeg ikke så mye å melde. (Influensaen er ikke aldeles ute av systemet, har jeg en mistanke om.)

Men jeg kan si dette: Det er svinaktig moro å skrive denne bloggen. Jeg er i den absurd heldige situasjonen at jeg får betalt for å blogge og det er ikke til å nekte for at det er det absolutt mest tilfredsstillende jeg har drevet med siden jeg ble ansatt i Humanismens hus.

Noe av det som har gjort det så tilfredsstillende er alle de som har valgt å kommentere mine mer eller mindre meningsfulle meningsytringer. Så hvis noen skulle ønske å bidra med en liten gave i anledning dagen: Skriv en kommentar. Skriv to.

10 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

Om intet anna er sant, Arnfinn, så kan vi i alle fall vere trygge på ein ting - Du er ein tvilsom mann ;-)

Gratulerar med innlegg nr. 400.

Christian Brandt-Hansen sa...

No les eg langt meir enn eg kommenterer her, men ein gratulasjonskommentar skulle berre mangle.

Mullahen sette meg på sporet av Den Tvilsomme og sidan har eg hatt mykje glede av bloggen. Det er overraskande kjekt å få utfordra eige syn på verda av folk som også er likesinna på mange områder.

Gratulerer med dei 400!

ViggoStrømme sa...

Kommentar: For det første, for det andre, og for det andre, for eksempel!

Arnfinn Pettersen sa...

Mulle: Takk, jeg gjør så godt jeg kan.

Bad M: Takk.

Viggo: Eh, takk. Tror jeg.

Bjørn Are sa...

Utvilsomt mange gratulasjoneringer!

Anonym sa...

Skriv to.

to.

ellers, gratulerer så meget, og med beste ønsker for det kommende året.

Anonym sa...

Jeg har egentlig ikke annet å melde enn at det er svært tilfredsstillende for oss her ute i det store vestland å lese bloggen din. Etter at jeg oppdaget den i sommer, har jeg vært innom hver dag og det er sjelden kjedelig lesning( les ALDRI)! Det har vært tomt i julen uten....

Arnfinn Pettersen sa...

Ateista: Det rødmes.

Marit sa...

Setter pris på å lese og følge debattene (særlig de som flyter over på troogfornuft eller lignende sider).

Morten Magelssen sa...

Gratulerer med rundt tall! Og med svært leseverdig blogg.