søndag 11. januar 2009

Gatekamper nå igjen

Folk bankes opp på åpen gate. Fyrverkeri skytes inn gjennom vinduet på Frimurerlosjen, der det er juletrefest og masse unger. McDonaldsrestauranter raseres på grunn av et tåpelig rykte. Det er nok nå. Mer enn nok. Uansett hvilke uhyrligheter Israel måtte begå i Gaza, er det ingen unnskyldning for å slippe det rene barbari løs.

Og denne gang har ikke palestinavennene (og Erling Lae) Siv Jensen å skylde på ...

Det er forøvrig en særlig ironi i at Frimurerlosjen angripes, tatt i betraktning at frimurerne alltid har vært slått i hardtkorn med jødene i antisemittiske konspirasjonsteorier. Et standpunkt Hamas slutter seg til i sitt charter.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tror at minst 90% av de tullingene som lager kaos i byen ikke vet hva Frimurerlosjen er en gang...alt de ser: konstruksjon + flyvende, brennende objekter = oppmerksomhet & "respekt" blant gutta!!

J**** idioter...

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Bjørn Are sa...

Anonym: Disse er ikke "pakkiser" og nakkeskudd har vel aldri vært et spesielt probat middel. Om mulig er det enda mindre egnet enn å si at det er egnet.

I slike situasjoner er det nok ingen grunn til å forsøke å overgå dem man presumtivt er i mot.

Anonym sa...

Nok må være nok nå. Skal vi "snille" normenn bare sitte å se på at innvandre ødelegge dette landet.
Er ikke rasist, men det er "likefør" jeg blir det.

Nå en ungmann på gata får juling av mobben. Torsdag var det nesten for en 73 åring ..

Spyl mobbe med vannkanoner neste gang. Tru ikke de løper i gatene våt og kald...

Regjeringen taus,ikke pipp derfra.
Har de tatt helg heller.....?

Anonym sa...

Vandalene fra venstresiden er de
nye fascistene. Skremmende å se hvordan den iboende ondskapen
i disse venstreradikale kommer frem i all sin heslighet.
Noen bør beskytte sivilisasjonen
mot denne hjernevaskede mobben.
Er redd demoen i Oslo bare er et forvarsel på facsismens tilbakekomst. Denne gang i uniformene til Blitz, SU og SOS rasisme.

Til alle moderate fredelige mennesker.

Pass dere for disse gale sykopatene
De er kommet for å bringe arven etter Stalin og Hitler videre, godt kamuflert som anti rasister og
anti facsiser.

Anonym sa...

Her er mange tullinger som er tøffe i trynet, men reise ned til området og delta i den virkelige krigen - det er de for bleike til. Hva gjorde norsk ungom under finlandskrien - i spania??

Shoaib sa...

"Anonym" etterspør hvor religiøse ledere er. Jeg lurer på hvor han har vært. Har man ikke fått med seg fordømmelsen fra en rekke hold, palestinere så vel som andre, så må man få huet ut, hvor det nå enn er.

Anonym sa...

SOSIALISTENE BRUKER ISLAM SOM VÅPEN MOT EGEN BEFOLKNING!BORGERKRIG BEGYNNER MED OPPTØYER AV SLIK ART. DETTE MÅ SLÅS MEGET HARDT NED PÅ.TERRORIST LOVER, MÅ TAS I BRUK! NÅ!JENS QUSLING STOLTENBERG DU ER EN VEIK YNKELIG MANN.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

jeg lurer fortsatt på hvor de religiøse lederne er i nyhetsbilde.det er riktig at en og annen muslim har uttalt at dette ikke er akseptabelt. og det er bra..

men hva er det som skjer i det flotte landet vårt nå?? hvorfor er det overvekt av innvandrere som oppfører seg slik? når jeg ser bildene og filmene av disse møkkete innvandrerne blir jeg utrolig frustrert. eier dere ikke skam? hva skjer med den såkalte "æren" deres som dere setter så høyt? dere reiser fra et hjemland man ikke kan leve i og får lov til å bosette dere i flotte trygge Norge og takken er å ta med dere den møkkete kulturen deres og sprer den rundt i mitt land.. jeg vet at det ikke gjelder alle innvandrere.
ærlig talt.. jeg skal heve meg over at dere bør skytes men jeg løfter ikke lenger et øyenbryn når jeg hører disse "hvitt norge" partiene skriker høyt..
uansett hvilken hudfarge man har så klarer man å se at det er innvanvdrere som stort sett lager kvalm i oslo.
viser til gjenger, narkotikasalg, voldtekter, vold osv..

Anonym sa...

Jeg mistenker at de fleste av disse pøblene bryr seg omtrent like mye om Palestina som såkalte casuals bryr seg om fotball.

Anonym sa...

Synes det er ille at norsk næringsliv skal gjennomgå slik juling i form av ruteknusing/vandalisering grunnet opptøyer i Palestina.
Det er vel ikke Grand Cafe' sin skyld at de idiotene der nede ikke blir enige om ting.
Skal vi virkelig brenne alle gatekjøkken selv om fjellsamer og kystsamer ikke blir enige om ting i nord? Det ville vært like idiotisk!!!!
Bruk hodet...

Arnfinn Pettersen sa...

Ops, her dukket det opp en del slagg over natten.

Jeg tolererer ikke språkbruk som "pakkiser" eller krav om nakkeskudd. At innvandrerundgdom går av skaftet i Oslos gater legitimerer hverken en rasistisk språkbruk eller krav om at vi selv skal henfalle til barbari.

To innlegg er slettet. (Hvilket gjør Bjørn Ares litt meningsløst, men det får så være.) Øvrige innlegg i samme tone vil få samme skjebne.

Arnfinn Pettersen sa...

Nei, tre innlegg ble det visst.

Anonym sa...

Svenske Expo melder at protestene mot vold mot sivile brer seg andre steder i Europa også:


Judiska församlingens lokal i Helsingborg har vid två tillfällen eldhärjats och den israeliska ambassaden i Stockholm har utsatts för antisemitiskt klotter. Även en dörr har satts i brand på det judiska begravningskapellet i Malmö, skriver Svenska Dagbladet.

Enligt Svenska Dagbladet så har såväl de judiska församlingarna som polisen höjt beredskapen i Sverige.

I flera andra länder har liknande incidenter skett. Händelserna kopplas samman med den pågående konflikten mellan Israel och Hamas. Diana Keizer från det belgiska forumet för judiska organisationer, säger i en intervju med holländsk radio:

"Vårt samfund är under attack från människor som försöker importera konflikten mellan Israel och palestinierna."

ViggoStrømme sa...

Artig å sammenligne den siste tidens utvikling mot Culcoms og Lars Gules kongstanke om at muslimene er vårt tids jøder.
Det sildrer og drypper mellom de moralsk politiske skottene nå, og det skal bli morro å se hvordan dette ender.

Det er ikke lenger slik at Israelkritikk svinger innom klassisk antisemtittisme, det er en stormflod i Hamas og jødehatets favør, og det går stort sett bare en vei: Se for eks. VG:
http://hablog.motime.com/post/737290/Galskap+i+VGJeg har sagt det før og sier det igjen: Hadde jeg vært jødisk ville jeg flyttet lang vekk.

Anonym sa...

De fleste av disse er muslimer fra tyrkia, iran og områder utenfor gaza og israel, det er bare skrubb alt sammen, få de fjernet, disse menneskene trenger vi ikke

ViggoStrømme sa...

Nakkeskudd, pakkiser og deportasjoner av norske statsborgere til...ja til hvor da?...Her
skorter det ikke på gode og konstruktive tiltak.

Anonym sa...

Anonym, om du ser på videoen fra angrepet så hører du tydelig at demonstrantene sier at de skal ta "frimurerbygget" fordi frimurerne "knuller verden" og "styrer verden nå". Fra konspirasjonsteori til, tja, praksis med andre ord.

"Jeg tror at minst 90% av de tullingene som lager kaos i byen ikke vet hva Frimurerlosjen er en gang...alt de ser: konstruksjon + flyvende, brennende objekter = oppmerksomhet & "respekt" blant gutta!!"